Abrahim Jabateh

Hur fan har detta gått till!
En 18-åring med familj och vänner i Sverige. Han har sin fosterfamilj här och har aldrig varit inblandad i ett brott och aldrig haft något med polisen att göra. Han har bra betyg i skolan, fotboll som intresse och han är en allmänt bra kille.
Han ska UTVISAS! Jag förstår inte... Visst om han skulle ha varit kriminell och sådant men en venlig kille som har försökt att passa in i Sverige, han har lärt sig språket utantill och lever som en svensk ska utisas. Jag tycer det är sjukt!
Hur kan ni på migrationsverk leva med det ni gör.
Det är som om dessa individer inte betyder något. Som om de bara är luft som sveper in och ut från Sverige.
Jag skäms!
Ni kan ju kanske börja tänka er in i dessa personers situationer. Om Abrahim skulle bli tvingad att flytta tillbaka till hans födelseland - Liberia. Där han bott i endast 6 mån sedan flyttade han till Nya Guinea där han bodde med sin farmor tills han var 12.
Och han ska bara skickas tillbaka till Liberia utan att ens veta hur man talar språket och har han inga släktingar där (trorligtvis). Så hur F*N ska han klara sig. Har är 18 år.
Ni kan inte låta en 18-åring flytta tillbaka ensam till ett land som han i stort sätt aldrig varit i. Förstår ärligt talat inte hur ni tänker.
Det är ju inte så att han tar upp massa plats i landet direkt. De som bor här borde väl få bp här när de väl kommit in! Om ni ska utvisa någon så får ni väl inte låta dem komma in från början. Nu gör det verkligen skada!
Förstår ni hur mycket ni förstör hans liv!
 
Tycker ni ska ta och kolla på alla namninsamlingar osv som väldigt många skrivit på. Då får ni se hur många som stöttar honom och vill att ni ska sluta med detta. Utvisa oskyldiga människor.
 
Ibbe, vi ska se till att du får stanna!
 
 
 
 Ni får gå in och skriva ert namn på denna -->namninsamilng<--
Och gör allt för att göra så att han får stanna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0