två bilder

Här kommer 2 bilder som jag tog från Linns blogg . Om ni går in på den så kan ni se fler bilder som hon tog under resan :)
jag o Nadja
jag :)

fråga:

Matilda om Hem:
Hej, Vilka vuxna åkte med?
Svar:
De vuxna som åkte med var Linns pappa, hennes farmor och farfar var framme i huset innan oss så de var där också.

Tv

nu ska jag kolla på tv men njag bjuder på en bild :)

ha en bra kväll!
(Längtar till v.11!!! det kanske inte ni vill veta men aja)

I´m back!

Eller aaa jag har ju bloggat medans jag har varit borta men nu e jag hemma o kommer uppdatera oftare än jag gjorde i fjällen! Har haft det toppen där uppe. Nu ska jag komma på tv med ma familia ;)

Ikväll blir det nog bara en slapp kväll :) Ha det toppe. Hör kommer en liten bild på mig nu :)

vet att den inte är den snyggaste... :/

Hem

Nu åker vi hem från underbara Lillhärdal! :( ska bli kul o åka hem men samtidigt väldigt tråkigt. Fast det e ju bara 2 veckor kvar tills jag ska till Sälen och Trysil!


Yey!

Trök inlägg! ;D


Godnatt!

Nu ligger jag i sängen o bloggar frå Linns iPad!  Hehe, det e så himla kul o hålla på med den! Kommer verkligen önska mig en sån typ till julklapp eller födelsedagspresent. Eller så samlar jag ihop till en själv så att jag får en egen... Fast det kommer ändå bli typ hela familjens :) Men nu ska jag låta Linn få blogga o sen ska jag nog spela nåt spel på den :D
I morgon åker vi hem :( ska bli jätte tråkigt eftersom att vi inte har varit här så jätte länge. Eller vi kanske har varit det bara att tiden har gått så himla snabbt de här dagarna :( Men det ska ändå bli kul o komma hem o mysa lite med familjen. Samtidigt som det har varit super kul här!
GODNATT!

Dusch

Nu har jag precis duschat! Så skönt efter att ha åkt skidor till klockan fyra i solsken! Det var ganska "gräddigt" i backen idag... Så det blev lixom lite motstånd när man skulle åka, men det årdnade sig. Vi skulle igäntligen ha badat idag med eftersom att vi är så otroligt trötta och har typ ont på olika ställen... Men nu ska vi kolla på Äkta människor ( det bästa programmet just nu ) Men först måste vi vänta på Nadja som kommer upp från duschen snart ;)
Ha en bra dag!
Här kommer en bild på mig nu. Hehe ser lite konstig ut men det bjuder jag på ;D


Sovdags

Nu ligger vi i sängarna o lyssnar på musik i våra coola hörlurar hehe. Okej det e bara jag o Linn som gör det Nadja ligger o läser. Jag ska igäntligen också läsa fast jag orkar inte just nu. Det e skönt o bara slappa o lyssna på musik. Morgondagens planer lyer såhär: vi går upp kl 8.30 klär på oss underställ och skidkläder, tar med oss frulle och tar sparken o drar bort till forsen o tar några bilder, sparkar tillbaka till huset o drar till Sveg o åker skidor ett tag, kanske åka o bada efter det, sen blir det nog att kolla på ännu ett avsnitt av äkta människor! Så jäkla bra!!! Se på det! Vi har sett på del 1, 2, 3, 4, 5 och 7 vi ska se på 6 an i morrn o så blir det del 8 på söndag o sen får man vänta tills nästa söndag :) godnatt! Här kommer en bild på mig när vi skulle till forsen idag!


Skidor

Idag har vi varit i Sveg och åkt skidor :) Jätte kul! Det får en att tänka på att jag, mamma och pappa ska till Sälen och Trysil v. 11! Yey ! Längtar verkligen! Snart kommer det bli middag o så blir det vel kontoret ikväll också!
Här kommer en bild på mig från backen idag :) min hand e i hörnan men strunt it... :)


God natt

Nu har vi legat o snackat ett tag i sängen så nu e det dags att slagga :D i morrn blir det ingen skidåkning för att det e skidtävlingar i backen. Men då kommer vi väl typ ta massa foton o vara ute i snön :) god natt!


Melodifestivalen

Nu e vi framme i mysiga huset i Lillherdal! Efter en lång bilresa e man rätt mör så nu sitter vi bara i soffan och myser!


SNÖ?!

Det snöar! Nu igen! Guud, jag tycker varken att det e bra eller dåligt. Jag ska ändå upp till fjällen snart så...
Men visst det får väl snöa om himlen vill... hehe :D
Här kommer dagens slappa outfit:
(fula bilder)
Pippi tröja (vet inte var den kommer ifrån bara att jag fick den från farmor :D)
mjukisbyxor som vi köpte när man kunde köpa skol kläder (min skola förkortas AF som det står på ena benet.. ;))
Gina tricot linne under
Det var min slappa outfit
en liten fulis bild på mig, men man måste ju bjuda lite... :D
Ska åka snart... eller nu e klockan 13.22 jag ska åka till Linn kl 15.00 så det e ett tag kvar. Men kommer blogga lite från mobilen det lovar jag!
Och ta massa bilder som kommer upp på bloggen sen :)

Frulle

Nu e det dags för att äta frulle! Just nu sitter jag också och lyssnar på "dark horse" på spotify! Lyssnade jätte mycket på den när jag var liten :D
Men nu blir det frulle framför datorn eller tv:en



coolisch :D
Ha en bra morgon, dag och kväll :) Jag kommer tillbringa halva dagen i bilen ;)

Idag händer det!

Idag händer det! Jag, Linn och Nadja ska dra till fjällen! YEY! Ska bli så jäkla kul! Jag måste bara packa. Men jag kommer nog uppdatera när jag e i bilen och var vi är o så från mobilen om det är något internet men vi får se! Det kommer i alla fall komma upp något inlägg då o då :D

Elsas värld

Nu sitter jag i mitt rum och ska kolla på Elsas Värld. Det avsnittet som gick i torsdags. Men nu kan jag inte skriva mer för nu ska jag titta :D

300 kr

Mormor ringde precis o sa att jag hade fått 300 kr från henne tills jag ska till fjällen v.11 med mamma o pappa och då har jag typ 1300 kr ! Så att det blir skit bra! Då kan jag köpa något som jag vill ha där uppe :)

tulpanbild som jag tog för typ 3 veckor sedan! tiden går sååå snabbt :)

Massa bilder igen

Här kommer alla bilder som jag inte har visat som jag har fotograferat (delvis från mitt rum)

mataffären

matvagnen :)

bloggen :D

skolfotot ;)

en ängel som sitter i mitt rum på väggen som jag fick av mormor bör jag fyllde 12 tror jag

en liten låda med typ parfymer i (har varit)

min namnlapp i skolan:)

igår när vi skulle åka hem från Gallerian (här e vi på Gullmars, för er som inte vet vad Gullmars är är det Gullmarsplan :D)

Bilder

Tog typ 3 bilder när jag var hemma hos våra familjekompisar förra lördagen så här kommer de.

Wilmas otroligt söta marsvin (ett av dem)

några lampor som de hade i sitt vardagsrum :) kände för att fota dem ;D

a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p.... Fattar int hur jag skulle orka skriva hela alfabetet...

godisskålen :)

Fredag och sportlov!

Nu e det äntligen sportlov!
I morgon ska jag Linn och Nadja åka till fjällen! Ska bli sååå skönt! Vi kommer åka skidor nästintill varje dag! YEY!
Ska bli sååå skönt! Vi kommer komma hem på torsdag eller onsdag. Jag kanske kommer uppdatera när jag e där från mobilen men det brukar inte vara så bra internet där uppe tuvärr. Men när vi e i backen så kan jag nog göra ett snabbt inlägg med någon bild hoppas jag ! Men det kommer bli något inlägg i alla fall!

en blomma som jag tog kort på i 5:an, det var tider det ;D

Chokladmousse förra lördagen

Jag har tagit ganska måna bilder på sistone o här kommer några bilder på när vi gjorde chokladmousse till efterätt när vi skulle till några familjekompisar förra lördagen.

hållerpå att smälta chokladen

florsockret :D

chokladen smälter mer...

blåbären som vi skulle ha som topping

choklade hade smält och vi skulle smeta ner det i en burk.. :)

(mammas hand) Lingonen som vi skulle ha till topping också :)

ni ser vad det är... :D

typ när vi hade haft i massa ingredienser (jag vet det ser inte så kul ut...)

florsockret på

grädden som man skulle ha i som ligger i ett deciliter mått. Hade tuvärr inga bilder på hur det såg ut när det var klart... :( Men det var det ;D
Gott blev det i alla fall

Födelsedagspresenter från gudmor

Här kommer det jag fick av min gudmor i födelsedags present i söndags

Jätte gulligt anteckningsblock :)


Någon bom som heter Tillsammans :)

Flyga högt som jätte många i klassen har läst och jag tycker den verkar jätte bra!

Pocky

Nu har jag suttit och snaskat på pockt med Strawberry flavour! Så jäkla gott! Ska fråga mamma om vi kan åka och köpa fler. Det e typ som salta pinnar fast med jordgubbsgrej på o det kommer typ från Thailand eller Kina eller nåt.
Här kommer en bild på hur den ser ut :D

Hemma :D

Nu e jag hemma från en jätte rolig dag! Fick reda på att jag ska åka till fjällen på sportlovet också!!! Yey!
Idag var vi som sagt i Gallerian o var inne på massa klädesaffärer o köpte en liten sak ;) vi åt också på Max! En tjejig dag har det varit! Uppdaterar i morrn :) ska göra lite läxor ikväll så hinner inte blogga så mycket :(


Gallerian

Nu sitter jag, Linn o Nadja o väntar på att Bex sk komma så att vi kan åka o äta på donken :) och gå runt i lite affärer :D


Godmorgon!

Hej o godmorgon, nu ska jag snart gå till tunnelbanan och åka till skolan. Det är säkert skit isigt som det var igr sp jag ska gå lite tidigare så att jag hinner komma fram tills det tåget som vi brukar ta. Men nu har jag precis gjort i årdning mig till skolan så snart är det bara att packa väskan o sätta på sig strumpor hehe för det har jag inte gjort än. Idag kanske jag o några polare ska dra till Gallerian eller nåt efterskolan o det ska bli kul om det görs :)

Ha en bra dag
Här kommer en bild på mig som jag ser ut just nu hehe :D

inte så snygg men jag bjuder :D

Skype i 45 min :)

Nu har jag skypat i 45 min... :) Skit kul faktiskt :D Jag har nästan gjort klart min läxa men våran lärare sa att man skulle försöka så gott man kunde för vi har sp himla mycket läxor den här veckan... Men nu har jag i alla falla gjort det sissta. Nu ska jag sätta mig vid tv:en o kolla på de sissta 5 minuterna på Sveriges Mästerkock.
Bloggar i morrn god natt! <333

old picture

Läxor :(

Nu sitter jag o gör massvis med läxor. Har fjort klart personföredraget som vi ska ha gjort klart denna vecka i alla fall så det e skönt! Men nu håller jag på o gör en jätte jobbig geografi läxa. Jag håler på o läser om Oceanien o då har vi valt 2 länder som vi typ ska reflektera o svara på frågor om mm. Men kl 19.30 så ska jag o några 3 st sköna brudar (hehe) i klassen skypa! Men jag kommer nog inte kunna blogga så mycket ikväll för jag måste sätta un mig i läxorna... :( Men ni får ha en bra kväll ! :)

Real houswives of Atlanta

Hehe om ni e intresserade så skulle jag inte se på real houswives of beverlyhills utan of atlanta hehe. Det går på 3:an nu om ni vill se ;)


Träning

Det e igäntligen träning idag men eftersom min kompis som jag tränar med var sjuk o jag e skiiit trött så blir det ingen boxning idag... :( Men hoppas på i morrn :)

mys outfit

Här kommer dagens mys outfit:

hehe
Indiska tröja
H&M linne
Firefly mjukisbyxor

Nu e det dags att kolla på Real Houswifes of BeverlyHills (kanske felstavat på nåt) och sen topmodel sverige!
Ha en mysig kväll. Sen kanske jag ska göra nån läxa också för jag har gjort den jobbigaste :)
Kommer lägga upp massa bilder som jag har tagit i morrn eller idag. Det är bla från träslöjden idag och från matten, lite i mitt rum, vad jag fick av min gudmor och lite grejer från när vi var o handlade mat hehe :)
Det kommer så småningom :)

Skridskor ;(

Fasen jag kom på att vi ska åka skridskor på gympan i morgon :( BAJS ASSÅ! HATAR att åka skridskor!!! Skidor slåt fasen allt. Okej nästan allt ;)
Men ne o nu när det e typ värsta slask vädret så e det ju sämst o åka skridskor :) Tur att jag ska till fjällen om ... 3 VECKOR E DET JU FÖR F*N! Jäklar har inte tängt på det! Och så kanske på sportlovet :)
Ha en J**ligt bra dag hörrni :)

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit:

Dagens outfit består av:
H&M kort kofta
Kappahl linne
Levis byxor

dagen

Så här kommer typ min dag se ut:
Äta Lunch (soppa), klä på mig vardags kläder, gäst kommer (gudmor), vara med henne, göra läxan (läxor), kolla på kontoret på 4:an, slappa o slagga :)
Så ser min dag ut... Rolig va?
Ne men det blir en soft dag hee :)
Ha en bra dag <33

Precis vaknat

Har precis vaknat o e sååå trött :( idag ska typ min gudmor komma på middag. Kommer nog vara jätte trött då men kul ska det bli i alla fall :) just nu kollar jag på tv på nåt trök program på barnkanalen... Typ bellmanhistorier :)
Kommer nog sitta vid datorn en hel del idag utom ikväll så då kan jag uppdatera rätt så mycket idag :)
Ni får ha en bra dag o hoppas att ni inte e lika trötta som jag ;) här kommer en bild på mig när jag precis hade kommit hem från skolan i fredags :)


Hemma

Nu e vi hemma efter en rolig kväll hos kompisar. Jag har precis satt på mig mys/sovkläder o ska nog gå till sängs snart efter som klockan nästan e halv 3 hehe :) lite flummig har man ju varit nu på slutet av kvällen men det e ju bara kul ;) jag o wilma satt o spelade sims 3 efter melodifestivalen en lång stund för att våran familj var så pass "framgångsrik". På slutet innan vi skulle gå hem höll vi på o flytta till ett annat hus o massa mer... Hehe:) men nu bär man e hemma känner man verkligen att tröttheten kommer... I morrn vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Ska nog lägga upp bilder jag tog när vi bakade vårab efterrätt :) o lite medans vi var hos våra kompisar :) men här kommer en bild som jag tog på mig alldeles nyss för vi kom hem typ alldeles nyss. På bilden har jag bara satt på mig mina mjukisbrallor o satt upp håret i en mysig bulle :) nu blir det rakt i säng med mig :) god natt !


Melodifestivalen

Nu e det dags för melodifestivalen här hos Wilma. Ska bli så kul. Vi sitter här med chips o godis för att kunna tjocka oss lite under kvällen! Ha en toppen bra kväll!


Kvällens outfit:


Kvällens outfit består av:
Gina tricot tröja (ny)
Gina tricot linne
Kappahl byxor (kanske ska byta till ett par svarta, vet ej)

Och så kommer jag nog ha håret i en tofs hehe :)
Ha en bra kväll :)

lördag!

yes idag är det lördag o melodifestivalen :) Och middag borta också :)
Hoppas det blir kul. Ska nog snart hoppa in i duschen o göra klar mig snart... Eller kanske inte göra klar mig helt men i alla fall på väg till klar ;) Jag har suttit o lyssnat på spotify, varit inne på datorn o kollat på "De okända" typ halva dan tills nu . Kan lägga in kvällens outfit sedan :) Ha en bra kväll!

Filmkvällen

Nu har filmkvällen börjat här hemma :) popcoarn framme o en bra film. Toppen! Här ska jag sitta o bara njuta av fredagen :) ha en bra kväll :)


FREDAG!!!!

Yes det är fredag idag! Som ni säkert visste hehe ;)
Har suttit o messat hur länge om helst o pratat med en kompis som det var sååå länge sedan jag träffade men det var i alla fall kul o prata med henne o nu har vi addat varandra på skype och massa annat. Så det va kul ;)
Idag tror jag att jag ska kolla the voice. Jag tycker inte det e så jätte bra men aja det får man väl kolla på det e ju inte skit dåligt i alla fall :)
Ska nog sätta på mig myskläder nu o sitta o skypa med personer.

God Natt

God natt och sov gott alla underbara läsare :)
tat lungt med livet nu hehe :)
Har sett på massa olika filmer om just typ när människor dör eller blir svårt skadade på sisstone o man får verkligen stor respekt för hur saker är i världen o att det finns sånna svårigheter även i fina lugna sverige... Asså förlåt om ni tycker att det här e jätte tråkigt men eftersom att detta är min blogg och jag skriver om mitt liv så är det ju jag som bestämmer vad den ska innehålla. Det kommer ju inte komma sånt här varje dag men i alla fall nu när jag lyssnar på denna deppiga låt "river flows in you". Jag kommer säkert börja böla snart om jag sitter här o lyssnar längre. Tror jag ska kolla på Elsas värld nu eller nåt... Kul avslutning på detta inlägg :)
Här kommer massa bilder på mig under mitt lilla 13 åriga liv :)

Sötis man var då :) Eh asså faan denna låt tar knäck på mig just nu... Vet inte riktigt vad jag ska säga eller skriva. Fasen vad deppad jag skulle blivit om jag skulle sitta och komponera denna låt :( Men sååå fin är den :) Aja guud ni tycker säkert detta är tråkigt så nu drar jag  :) GOD NATT!

Skype

Josse o Alicia har precis övergit mig på skype med en jätte sorglig låt på spotify!!! Jag dööör så sorglig den är!!!
Här kommer den

Jag vet inte varför den är så sorglig men jag börjar tänka på allt som har varit. Inte bara jobbiga saker utan allt som har hänt i mitt liv... (det där låt konstigt men så är det) ... <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Den får mig att tänka på att livet är en skör sak som man inte får ta sönder :( Ne men asså nu lät hela det här inlägget som värsta deppiga seremonin men aja den e sorglig i alla fall <33333

Nemen hejsan!

Nu har jag varit inne på Facebook ett tag o gjort alla läxor (ungefär alla) :)
Har sovmorgon till 10.10 i morrn. Visste inte det så e skit lättad nu! Då har vi mindre dag än den andra gruppen i vår klass MOHAHAHAHA!!! Har hjälpt mamma o pappa att skaffa skype nu för de har typ massa polare de vill snacka med. (lol :D) Men i alla fall ha en braig kväll! HA DET VERKLIGEN BÄST NU HÖRRNI!

korvgrillning i fjällen förra sportlovet (sorry att bilden e på sniskan)

Läxor :(

Kan inte blogga nu eftersom jag har läxor att göra så att jag inte gör de kl. 24.00 .... ;)
Bloggar sen :)

alla hjärtans dag present

Här kommer en sak som jag fick igår i alla ♥ dag present


Peak Performance kofta
Tack ♥

Glad tjej

Hehe vet inte riktigt varför jag e så glad... Kanske för att jag kom på att det inte längre är 1 måad kvar tills vi ska till FJÄLLEN v.11 <333 SKIT GLAD!!!!
Sååå kul ska det bli! Och så kanske jag ska till fjällen på sportlovet också :)
Det blev inte så mycket med att städa mitt rum.. E så himla lat nu... Men det kommer nog bli i morrn i stället. :)
Men nu e det middag! Och jag ska INTE ha nationella i morgon! yey! Eftersom jag har varit sjuk o inte kunnat förbereda mig med nåt papper (fråga inte vad det är... vet inte så mycket) så fick jag byta tid med Sophie o hon ska typ ha nästa vecka så då ar jag lång tid på mig att förbereda mig :) :) :) hehe ;)
japp nu ska jag gå till middagsbordet!
eftersom ni inte har fått så många nya bilder på mig så kommer 2 tråkiga webbcam blider som jag tog alldeles nyss ;) :D


coolisch va? hehe
Ha en bra kväll :)

Befor i die











Det är såklart man vill göra/få många mer saker innan jag dör! Man vill ju ha ett långt liv! Eller hur?!

stör mig på

Asså jag stör mig så himla mycket på att mitt rum är så J***a stökigt hela tiden!!! Så fort jag har städat det så blir det stökigt igen på typ 2 dagar!!! Ska nog städa det i morgon innan skolan! Asså det är det värsta jag vet! Det ligger massa kläder överallt på golvet, okej nu överdrev jag lite men asså typ en hög med massa kläder! Och så ligger det kuddar på golvet o dam o jag vet inte vad asså!
Så himla trött på det! Man blir bara galen när man gär in där... hehe... :)
Här kommer en jätte ful bild på det! Så att ni kan få en egen uppfattning om hur det ser ut!

Asså kolla! Byrån eller hyllan där borta ska bort i gäntligen men vi har inte fått iväg den så då ser det ännu fulare ut!
Och obeddad säng o kuddar o massa skit! BLÄHH! Nej i morrn ska ni få se en före o efter bild på mitt nystädade tu, <333 då ska det bli fläckfritt!

Frisk igen

Nu är jag frisk igen! Känner att man missar så himla mycket när man e hemma o e sjuk... :(
Men i morrn kommer jag tillbaka! Vi börjar kl 11.25 eller 12.00 det beror på om man vill äte i skolan. Lyxigt värre!
Men det e skönt för då får man en skön start på skolan när man har varit sjuk i 2 dagar :)
Ska nog somna till en film ikväll också tror jag :)
Vad har ni gjort idag då?
Jag har bara i stort sätt legat i soffan o snytit mig 1000 ggr o kollat på tv o film <3 Ganska skönt än då.
Mamma köpte en alla hjärtans dag tårta idag också som vi har ätit! SÅÅÅ GOOD!
Och så fick jag en kofta <33 kanske kommer en bild på den i morgon :)
Ha en bra kväll :)
En rolig skylt som jag hittade på en rasturang i fjällen.
"Om du ramlar av liften längre upp- gå ner och åk ut här" Kanske inte sååå rolig men sådanna skyltar ser man sällan hehe :) p.s. bilden blev åt fel håll men strunt it

God morgon

Nu sitter jag i soffan o kollar på Sonnys Chans på nickelodeon. Ska typ sitta här fastklistrad i soffan o kolla på tv program/filmer hela dagen så att jag vilar ut mig. För i morgon ska jag komma till skolan :)
här kommer en bild på mig från fjällen förra året :D


Bratz

Ligger o kollar på bratz the movie i sängen. Ska vara hemma från skolan i morgon också. Känner att det blir bäst så. Men för att bli lite extra trött o för att kunna sova ut i morgon så ligger jag o kollar på en film. Hoppas ni kommer ha en bra dag i morgon o att ni inte är hemma som jag utan är i skolan o har det kul med polarna. Kanske inte på lektionerna då men aja ni fattar... :D god natt <333


Facebook grej


"de som gillar kommer på min hand/arm"

Vet inte vad det är med mig!!!

Men asså jag MÅSTE dra iväg o åka skidor!!!! Vi kanske ska iväg i helgen jag o mamma o då kanske jag ska fråga några i klassen om de vill med! Jag är typ beroende av att tänka o drömma om skidåkning nu när det börjar närma sig v.11!!! Åhhh gud vad jag ÄLSKAR att åka skidor <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Asså det är som om jag bara vill åka nån stans nu o bara åka av mig annars får jag DAMP!!! Neee men asså fasen det känns så! V.11 kommer jag bara att spricka av lättnad att få komma upp till fjällvärlden! Ni fattar inte hur mycket jag ÄLSKAR skidåkning!!!!
Bra då fick ni veta det... kul eller hur.... Ne sorry. Hoppas ni står ut med att jag skriver såhär ibland. Det är ju inte på varje inlägg i alla fall :D

LOVE, LOVE AND MORE LOVE!!!

Vet ej vad...???

Asså jag vet inte vad jag ska blogga om!!! Kan ni inte kommentera o ge tips på vad jag ska blogga om. För ibland får jag typ bloggtorka... Så snälla ge mig tips! <33

Sjuk...

Har varit hemma idag men jag tror jag kommer i morgon :) Har fått Spotify premium till mobilen idag. Och så får man det på datorn i samband med mobilen också så det var ju braigt :)
Med i dag har det ju varit en slapp dag såklart men jag måste ju plugga lite ikväll så att jag inte kommer ligga efter för det HATAR jag. Men jag tror inte jag kommer göra det :)

Jag, stolt över att ha fått upp en pytteliten fisk... :) (i 3:an)

sista...

Detta blir det sista inlägget för idag. Känner mig helt slut nu o ska nog sluta sitta framför datan nu. Längtar tills kontoret börjar på 4:an idag kl 20.00 som jag redan har sagt.. Det blir ingen skola för mig i morgon. Jag vill heller inte smitta mina underbara polare i klassen! Men jag kommer komma på tisdag hoppas jag. Om jag inte får värsta sjukdommen i morgon men det tror jag inte att jag kommer få... Hoppas inte det i alla fall :)
God natt i förväg med er!
<333

mår väl inte på topp...

Nee, jag mår väl inte på topp just nu... Har typ snytit mig 1000 ggr idag o tagit nässpray o hostmedecin o jag vet inte vad... Så jag e inte säker på att jag kommer komma till skolan i morgon. Vi slutar kl 15.30 o jag kommer absolut inte orka den långa dagen. Så vi får se :( Har annars haft en ganska bra dag med fint väder o promenader för att pigga upp mig lite :)
Ikväll blir det kontoret kl 20.00 glöm inte det
Ha en bra kväll

Alicia, Linn o jag i 4:an. Det var tider det :) <333

hemma :)

Nu e jag hemma. Eller har varit det ganska länge :)  Blev inte sporify premium till mobilen idag utan det kommer i morgon!!! Yey! I morgon ska vi också träffa mammas kusin som också är min gudmor :) Ska få en julklapp/födelsedagspresent :) Kul! Vi kommer nog hitta på något tillsammans ;) aja ska alla kolla på melodifestivalen?! Det ska jag i alla fall göra !!! Idag har vi köpt lördaggodis!!! Har inte ätit det på typ 100 år!!! Aja gott i alla fall. Man mpste få tjocka sig lite ibland :) Mycket sånt här det är i detta inlägg ---> :) ;) <--- ... strunt samma :) men aja... nuslutar jag med det i detta inlägg.
ha en toppen kväll!!! <3<3<3<3

...

okej frågeinlägget som jag gjorde alldeles nyss.. Jag såg att frågan inte syntes (eller inte så bra i alla fall) men Olivia jag tror du vet vad du frågade så aja... hehe :) <333

fråga:

Olivia ([email protected]) om Städa :(:
På vilket fotoprogram fixar du din header? Om du vet något annat fotoprogram förutom picnik så kan du säga vilket det är?
Kram

Svar: Asså bilden har jag tagit på mig i Photo booth på min mac. Men texten har jag gjort på picasa. Det e ett program som är ungefär som picnik som man kan installera på datorn.
Hoppas svaret var bra! Kram

The voice

Ja ikväll är det the voice. Jag tycker inte programmet är sådär jätte bra för att det e så segt eller vad man ska säga... Nee men det ska man väl kunna se på ett tag <3 Men i morgon är det Melodifestivalen. Funny!
Är jätte avundsjuka på de som ska åka skidor i morgon!!! en kille i min klass ska det!!! Åhhhh kan inte jag också få det! Men jag e ju sjuuuuuk.... Eller inte sjuk men jätte förkyld o så måste man ju ha massa liftkort o grejjer o så är det roligare om man e där med kompisar som jag var förra helgen! Och det var så jäkla kul!! Ska göras om !
Ha en soft kväll!
en bild jag tog o la upp på instagram innan jag åkte till flottsbro förra helgen :)
inte så snygg... Var jätte trött då hehe :)

Skön video!

kolla på denna !!! Så jäkla bra!
Juste eftersom han pratar om Nationella i videon så kan jag passa på att säga att idag gjorde vi det sissta skriftliga provet i svenska :) Känns skönt!

Dagens Outfit

Här kommer dagens outfit:
inte så snygg bild men men
Hollister kofta
H&M t tröja
Kappahl byxor
Det var dagens outfit :)
Jag skulle ju igäntligen till Cilla idag o sova över o kolla på massa filmer med massa andra sköna personer i klassen :) Men eftersom jag är förkyld o på gränsen till typ sjuk så säger mamma att jag nog ska låta bli det... Tråkigt men så är det. Jag behöver ju vila upp mig tills på måndag annars kanske jag inte kan komma till skolan. Och det är ju inte bra om jag smittar andra heller... :( Men jag hoppas att ni som ska dit kommer ha en toppen kväll och natt ni som ska sova där :) <333

Hej, hej :)

Mår sådär asså. Så jäkla snuvig o ont i huvudet! Så jag kommer nog tuvärr inte orka blogga så mycket idag... :( Men i morrn är det Nationellaprov igen i Svenska... Asså igäntligen skulle jag behöva att vara hemma men jag kan inte missa nationella för då måste jag stanna typ 2 tim efter skolan en dag och göra dem o det orkar jag inte... Jag kanske går hem efter dem om jag känner att jag fortfarande mår skit... :( Vi får se. Nu sitter jag o lyssnar på LMFAO på denna låt :
Jätte bra låt <333
Jag har tängt att jag ska gå o lägga mig kl 21.00 idag så att jag vilar ut lite :) Och så får jag hoppas att jag mår bättre i morgon :)
ful bild på mig nu <333

Ni fattar inte hur mycket jag längtar!!!



v.11 då gäller det!!!  Skidåkning är det bästa man kan göra <33333333

Träning :)

Idag har jag fysboxnings träning o den börjar kl 7 o jag ska åka kl 6. Det ska bli kul och sen när jag kommer hem blir det nog bara att slappa ;) Kanske göra nån läxa. Idag hade vi Nationellaprov. Faktiskt ganska nöjd. Det gick inte dåligt i alla fall .Kommer nog inte kunna blogga så mycket idag men om jag inte bloggar mer idag så blir det nog mer i morrn :)

Ha en bra dag :)

sista inlägget för idag

Detta blir det sista inlägget för idag tuvärr! Men ni får ha en såå rolig kväll hehe.
Ne men jag kommer blogga i morgon så ni får vänta ett tag men aja ha det bäst!

GOD NATT I FÖRTID <3333

Födelsedagspresnter ;)

Här kommer det jag fick:

ett hammarby armband direkt från Phuket från några familje kompisar


Twilfit knästrumpor

Christina Aguilera parfym (luktar sååå gott)

inte så rolig bild men underställ

jätte skönt o snyggt säng lakan + örngott :)


cupcake ask

game presentkort

sååå snygg o cool lampa

400 kr (cash yey)

bio kort

iphone skal

en söt liten ram som min lilla kusin hade gjort ;) eller hon e inte så liten hon går i förskole <3
Och så björn borg trosor o en pink floyd tröja som jag hade på mig idag o ett smyckes träd o ett jätte fint bokmärke ;)
Jag e jätte nöjd med mina presenter :) TACK ALLA SOM UPPVAKTADE MIG PÅ MIN DAG ! <333

Dagens Outfit

Här kommer dagens outfit:

H&M tröja (ny)
Gina tricot linne
Kappahl byxor (nya)
pluss en adidas kofta som jag inte har på mig som ni ser ;)

Nationella prov :/

I morgon ska vi ha nationella prov i Svenska... Vill inte asså. Fasst jag tror det kommer gå rätt så bra faktiskt... Hoppas jag. Men jag kommer inte försöka hålla mig uppe så lång tid idag faktiskt för jag måste ju hålla mig uppe! Och jag får absolut inte komma försent!!!!
Men jag får hoppas på det bästa :)
Snart ska jag nog ta o kolla på Elsas värld som jag inte har kollat på i typ 1 eller 2 veckor. Aja men ni får ha det kul hehe :)

Man längtar ju!!!(bild som jag laddade ner från nån app)

Födelsedag <3

Ja, jag fyllde ju år igår. 13!!!! Jag fick massa fina o braiga presenter :) Just nu skriver jag bara vad jag fick (kanske kommer upp bilder sen) : Iphone skal, parfym Christina Aguilera, knä strumpor, 400 kr, 300 kr pressentkort, 280 kr pressentkort på game, smyckes hängare, lampa, lakan till sängen, cupcake ask, bio kort på 200 kr och en pink floyd tröja från H&M och björn borg trosor o ett jätte gullit bokmärke hehe ;). Japp det var det... tror jag inte har glömmt nåt... :)

För 300 kr pressentkortet köpte jag ett par byxor o en t-tröja ;) Och så skaj ag köpa Just dance 3 för pressentkortet på game :) Och pengarna ska jag spara till Sälen o Trysil :)

Jag tror jag kan göra ett video inlägg med alla saker jag fick :) Ha det bra <333

Städa :(

ja nu ska jag städa i mitt otroligt stökigs rum! Det ligger värkligen kläder överallt!!!!! Så nu ska jag börja med det.
Roligt inlägg eller hur :)

God morgon :)

Idag ska jag ha släkt "kalas". Det ska väl bli kul ;) hehe :) snart ska pappa åka o köpa tårtor till de o vis ka städa här hemma för mitt rum ser värkligen ut som ett bombnedslag! Nu sitter jag o lysnar på en jätte bra låt av Pink Floyd som heter "Shine on you crazy diamond" <333
Snart ska jag nog också välja kläder till ikväll osv . Vad ska ni göra idag?
Hoppas eran dag kommer att bli bra ;)

En sommar bild från när jag skulle börja 4:an <333 LOVE <333

Melodifestivalen 2012

ska ni kolla på Melodifestivalen ikväll ? Det ska jag i alla fall ;) även fast jag inte tycker det e sådär JÄTTE kul så kollar jag ju på det i alla fall för det e ju lite som en tradition ;)

Ha en jätte bra kväll <333 uppdaterar senare ;)
Puss o Kram <3333333

Har ändrat igen... ;)

här ändrat designen.. igen hehe ;) 
Vad tycks? Kommentera!!!

drivis <3333

DJ BLEND ;)

Här kommer en jätta bra mix från DJ blend ;)

skit bra asså <3333

Elsas värld <3

Nu ska jag ta o kolla på elsas värld avsnit 14 för jag tror jag missade det i torsdags ;) Men då e det ju bra att man kan kolla på den i efterhand :) Så nu ska jag göra det ;) Ha en bra kväll, kommer uppdatera sen ;)

Skiddag!

Idag har det varit en jätte rolig skiddag med Movitz, Alina, Karl, Johan o Esaias :) Jätte kul var det! Jag älskar värkligen att åka skidor o jag kom in i det jätte snabbt så nu vill man bara åka mer! Jag kommer lägga upp bilder senare. Har bara tagit några få men det e nåt i alla fall :) Förlåt att jag inte har bloggat så mycket men jag har inte kunnat :( Men nu gör jag det i alla fall :) I morrn är det släkt "kalas" för mig. Det kommer ju också såklart vara jätte KUL!
Här kommer en bild jag tog precis innan vi åkte o häntade alla (hehe i underställ men i alla fall ;) )

Ser lite galen ut + att det är JÄTTE stökigt i bakrunden... hehe
Ha en bra kväll <333

Pizza

Har kommit hem från Liljeholmen för ett tag sedan där jag, movitz, sigge, karl, bex, gustav o alina har varit o kollat på film o haft en sååå rolig kväll!!!! På slutet höll jag seriöst på o pissa på mig så kul vi hade! Jag har också blivit lite besatt av dn av Dj Blends låtar!!! Love <3 men i morrn blir det skidor ! Ha det bra. Här kommer en bild på alina o bex från resturangen där vi köpte pizza


God natt

Tänker bara säga godnatt nu så bloggar jag i morrn kväll tror jag <3 ha det bäst här kommer en tråkig bild från min säng


Tv

strax blir det lite tv tittande innan det blir slaggning ;) Jag vet inte vad jag ska kolla på typ "Biggest loser Sverige" eller nåt. Men aaa det blir nåt sånt <3 Jag har precis gjort klart min läxa till i morrn :) Har också suttit ett tag o varit helt galen i Facebook för att ingen skrev nåt på en grupps om vi har osv, osv , osv..... Aaa men nu berättar jag en jätte tråkig sak som ingen kommer att bry sig om men i alla fall jag har precis bytt tema på Firefox som vi har på datorn :) Snyggt som attans blev det. Fjälltoppar så att jag ska längta i jäl mig tills vi ska till Sälen  o Trysil blev det <3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hehe aaa det kanske blir nåt "godnatt" inlägg som vanligt senare <3
Ha en bra kväll !

snygg hopp bil hehe ;)

Facebook

Just nu sitter jag o e inloggad på Facebook o följer typ allt som händer där nu. Jag har typ checkat in på alla plattser jag har varit på mm. Denna prof. bild har jag

Hemma från skolan

Nu e jag hemma från skolan o ska snart börja med ett jätte jobbigt arbete som vi har typ på oss 100 veckor o göra klart! Men det e ganska jobbigt i alla fall!
Nästa vecka har vi NATIONELLA PROV!!!!! Kan ni fatta åhhh jag pallar inte allt! Men aja. det snöar ute igen i alla fall o på lördag blir det skidor med mamma, jag + massa fler sköna polare ! Så jäkla kul kommer det bli!
O jag ska ha släkt "kalas" på söndag som jag säkert har sagt typ 1000 ggr nu :)
I morrn har vi också hemkunskap för första ggn på denna termin. Det ska väl bli lite sådär kul :) Och så ska jag hem till en polare o kolla på en film med massa andra coolingar! Soft ska det bli hehe :)



Några bilder jag tog alldeles nyss o redigerade de lite i Picasa

God natt

Känner att jag skriver ganska många inlägg med god morgon o god natt på. Antingen e det bara jag som tycker det eller så e det så... Hehe. Den första fys boxnings träningen var sjukt rolig o jobbig. Men så ska det vara. Skulle önskat att alicia också började på det :( men aja kul var det! Nu e jag sjukt trött eftersom jag har både simmat o tränat idag. Kommer sova som en stock idag. Jag o alicia planerar faktiskt o skolka i morrn :) hehe. Nej men nu måste jag sova annars kommer jag aldrig komma upp i morrn. Jag kommer ha en sån träningsverk asså!!!! Här kommer en bild på Alicia, Linn o Johan när vi åkte hem från skolan igår. Jag la upp den på instagram så den e redigerad men det e ju bara kul


6 dagar!

Om 6 dagar fyller jag 13!!! Kan ni fatta för 13(12 år sedan om man tänker hur gammal jag e nu men jag fyller ju om 6 dagar) år sedan den 6 Februari 1999 föddes en liten tjej vid namn Emma Maria Berggren och nu e hon snart 13!
Åhh vilken fin text jag skrev där va! Men kan ni fatta 13! Och på Söndag så ska vi ha släkt "kalas" så det blir fett kul!

old picture

Bad dag

Nu har jag varit hemma i typ 45 min eller nåt... Jag har varit o badat på Eriksdalsbadet idag med klassen. Ni vet när man ska göra simtest o nu skulle vi också livrädda. Men jag har inte så svårt för o simma, simma under vattnet o på rygg mm så det gick väldigt lätt för mig vilket var skönt. Men sen efteråt så fick man betala om man skulle stanna kvar. Och jag ville stanna kvar men hade inga pengar o skulle fått låna men då visade det sig att det var gratis för oss på nåt sätt när vi hade varit där med klassen eller nåt... Aja. Men jag var där till kl 15.00 o lekte i äventyret med alla coola polare hehe :) Kl 18.00 så ska vi åka till min första fys boxnings träning . Det det ska bli jätte kul!
Ha en bra kväll :)

Musiksmaker

Hehe, som ni kanske har märkt så har jag väldigt olika musik smaker! Jag ÄLSKAR Pink Floyd men också LMFAO och HOLLYWOOD UNDEAD! Såå aa men sån e jag!
Jag ska t.ex. på P-floyd konsert i sommar också som jag var förra året! (p-floyd är ett coverband som har fått godkännandet att spela pink floyds låtar så de är värkligen jätte bra o låter nästan exakt som pink floyd)

LOVE YOU ALL!!!

Shine on you crazy diamond

Remember when you were young, you shone like the sun.

Shine on you crazy diamond.

Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky.

Shine on you crazy diamond.

You were caught on the crossfire of childhood and stardom,
blown on the steel breeze.

Come on you target for faraway laughter,
come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!

You reached for the secret too soon, you cried for the moon.

Shine on you crazy diamond.

Threatened by shadows at night, and exposed in the light.

Shine on you crazy diamond.

Well you wore out your welcome with random precision,
rode on the steel breeze.

Come on you raver, you seer of visions,
come on you painter, you piper, you prisoner, and shine!

Du vet inte vad du betyder för mig va?
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Mother

Sitter med mina urbanears o lyssnar på Mother Av:Pink Floyd <3<3<3 Love pink floyd

Coming Back Down

Bra låt av Hollywood Undead

Designen

Nu har jag fixat både klocka o snö på bloggen igen :)
Bild som vi tog hemma hos Linn igår!

God morgon

Hej o godmorgon nu så sk jag snart gå o duscha lite. Sen blir det frulle o sen blir det bara slappa lite till typ kl 11.00 o det e ju typ om 100 år hehe!
Bloggar efter jag har duschat!
Roligt inlägg eller hur :)

RSS 2.0