Sommaren

Usch, kollade igenom lite bilder som jag tof i somras innan jag skulle någon stans.
Och vad brun jag var! Vill vara så nu, det är ju så snyggt jue! Istället för att se blek och död ut... hehe
 
 
Åhhh, och så skulle jag packa till Öland där på golvet bakom mig... Åhhh, sommaren <3
 
 
 
 
 
 

Podcast

Har inte ni alla någon gång haft en liten dröm om att får göra en podcast med någon kompis? Fatt avad kul det skulle vara. Få sitta i ett litet rum och prata om interesanta saker om sitt och andras liv och ta upp aktuella händelser som är roliga att prata och lyssna på. Tänk vad kul.
Att bara få sitta sär och leda ett program med en kompis i kanske 30 min eller något sådant. Lägga upp en varje vecka och hitta på teman för varje avsnitt.
Och kul skulle det väl vara om man fick många lyssnare så man skulle kunna ta upp lyssnarfrågor och mer.
 
och roligt skulle det också vara med arbetet kring podcasten. Alla skratt, tabbar och ominspelningar. Haha, nej men jag skulle verkligen tycka om det.
Kanske att man skulle ha 2 som har podcasten och sedan en person som gästar varje gång. Kan vara någon kompis från klassen eller något annat.
 
Hehe, nu låter det som att jag sitter och skriver en plan här men aja. Ville bara dela med mig av min tanke.
 
 
 

Söndag

Nu har vi kommit till den där söndagen igen. Orkar inte mer. Varför måste söndag vara en sådan jobbig dag. Ja, bara för att skolan börjar dagen efter.
Men måste skolan vara så tråkig då, varför vill man nästan aldrig befinna sig där. Varför ger skolan med så många dåliga känslor... Ja, det vet ingen. Men det borde ju faktiskt gå att ändra på. Men inte många verkar tänka i dessa banor...
Tänk om skolan skulle vara lika rolig varje dag. Lärarna bra, lektionerna roliga och proven inte lika tunga och läskiga. Tänka om allt detta bara kunde hända. Då skulle man längta till skolan. Söndagar skulle inte vara lika jobbiga. Jag skulle inte behöva plugga på helgerna för att man lär sig allt i skolan så bra om dessa uppradade sakerna här uppe stämde in. Men nu gör de inte det, i alla fall inte ofta.
Men tycker att det inte borde vara så så svårt att få det så men tydligen så är det det...
 
Aja. Jag sitter i mitt rum och lyssnar på skön instrumental musik medan jag pluggar Litteraturhistoria. Provet börjar närma sig nu och... ja.
 
Jag sitter och hoppas på att jag och mamma ska till gymmet snart så jag kan få "träna av mig" lite. Känner verkligen för det efter denna helg.
 
Åh, sommarlov. Och Gotland med Josephine <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis Bex!!!

JA, nu har du varit 14 i ett oar timmar.
Men jag vill bara säga att jag, vi älskar dig sååå! Hoppas du hade en bra dag igår och blev glad för presenterna. Som vi skrev igår på kortet hoppas jag att vi håller kontakten längre än tiden på AF ;D
:*

Rummet

Har försökt fixa till mitt rum lite nu på sistone. Har fått ett överkast till sängen osv.
Nu är det bara kuddar,  en ny spegel och lite mer stearinljus som behövs.
Hittade jättemycket snyggt!
 

Igår

Hade en jättemysig kväll med tjejerna igår. Vi firade som sagt Bexs 14 års dag, som förövrigt är idag. det var jättekul, men orkar inte skriva så mycket om det nu... ;)
 
Sitter och pluggar... Sp vill mest fokusera på det nu.
 
Hoppas ni har haft en toppenfredag och kommer få en toppen lördag!
 
Egentligen skulle jag vilja göra något kul idag, men kommer nog inte hinnas med. Vi får se...
Öland 2013 <3<3<3
 

Torsdag

Äntligen torsdag!!!
Imorgon ska vi fira Bex som fyller fjortis på lördag! Ska bli så himla kul :D
Idag gick skoldagen relativt snabbt, vilket var bra eftersom detta är min hatdag!
 
Jag och mamma var ute och joggade ett tag, men vi vände och joggade inte hela vändan eftersom jag inte kände att jag mådde så bra... Och nu för ett tag sedan fick jag typ en "spy-attack". Nej, men det vattnades liksom i munnen och man kände att det skulle kunna komma upp när som helst... Usch! Men nu har det gått över!
 
Har hämtat min nya höstjacka idag! Jättesnygg var den, och jag är supernöjd. Nu kan få en bild senare i helgen.
 
Imorgon blir det mysiga kläder i skolan och bara slappa och sedan fixa till middagen med girlsen! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Lovely Girls, imorgon blire Partey!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kanske inte så kul

Jag vet att det kanske inte så kul att läsa om att jag pluggar hela tiden... Det förstår jag, men det är typ det ända jag gör just nu... Har prov och massa annat som måste göras.
Men jag försöker att skriva om annat. Men när jag inte har så mycket prov kommer jag nog få mer inspiration till att skriva om andra saker!
Guud, sommar! <3<3<3 Denna bild är från Gotland när jag var där med Josephine på Medeltidsveckan typ 2 veckor innan skolan börjat. Vi gick ut sent på kvällarna och bara gick och pratade med folk och hade det skönt! Det var varmt dygnet runt och bara helt enkelt sommar. Nu är det typ motsatsen. Men ändå lite mysigt ...
 
 
 
 

kort dag

Vi har haft en kort dag i skolan idag. Väldigt skönt om ni frågar mig! Var så himla trött...
just nu sitter jag och...Ja, ni kan säkert gissa vad jag gör... Pluggar. Men nog om det.
Är väldigt sugen på att dra ut en sväng och jogga. Men eftersom jag har väldigt svårt för att jogga på asfalt så vet jag inte hur det blir med det. Jag kan ju inte fråga pappa om han kan sjutsa mig till spåret och sedan sitta och vänta på mig... Aja, vi får se hur det blir. Det är ju så kallt ute idag också...
 
Tänkte ta en paus i pluggandet och kolla på ett avsnitt av "Med Clara Henry" på kanal 5 play.
Kanska ta en chai-latte eller något.
Våra element här i lägenheten är inte påsatta så det är helt otroligt kallt. Kan inte sitta med t-shirt. Inte gå brafota heller, jag måste ha kofta och sockor på mig... 
Vi kan inte sätta på dem själva för det är något soms tyr allas element typ... Men aja. Får hoppas att de inser att de måste sätta på dem snart :/
 
 
 
 
älskade vinter, älskade fjällen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Slutade tidigare idag, vilket var väldigt skönt! Var så himla trött idag på något sätt...
Har suttit och pluggat ett tag nu. Ska fortsätta med det snart. Men måste bara ta en paus, man pluggar ju faktiskt bättre om man tar pauser i pluggandet. Men det vill nog inte ni läsa om... ;)
 

När jag kom hem tände jag massa ljus i mitt rum + rökelse med vaniljdoft!!! Ahhh, de luktar så himla gott, gjorde chai-latte och satte mig här och pluggad med mysik julmusik på... Haha, nej men jag tycker julen är så härlig, och längtar sååå dit!
 
När mamma kommer hem blir det den första träningen på länge... Har inte kunnat eftersom jag haft en liten jobbig förkylning, har det typ nu också. Men jag måste ju börja någån gång.
Efter träningen ska jag och mamma åka och köpa ett överkast till min säng. Äntligen! Har velat ha det så länge, och det ser ju så himla mycket mysigare och renare ut om man har ett.
 
Aja, nu ska jag plugga vidare
 
Chai-latte-drickande tjejen!
 
 
 
 

sommarminne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag säger bara: Roslagen i migg hjärta, för all framtid <333
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Litteraturhistoria

Ja, jag sitter här och pluggar Litteraturhistoria... Vet inte om det är kul eller tråkigt...
Men aja. Jag och mamma har kommit hem från våran lilla turné, haha, nej men det var skötn att ta lite ledigt från pluggandet.
Vi ska dra ut på en jogging/promenadtur senare. Har varit förkyld ganska länge nu så får ta det lite lugnt i början. Men jag ska nog komma upp i den "formen" jag var i förrut. Alltså inom träningen. Ska ändå bli skönt att komma ut ett tag senare.
 
Nu ska jag plugga vidare! Hare´ Gött!
 

plugga.se

Gud, klockan är bara 11.35 och här sitter jag och pluggar litteraturhistoria. Vi har i och för sig provet nästa pons men känner att jag vill vara förberedd.
Blir tyvärr inget nagelfix för mig och Josephine idag som det skulle bli. Det hände någon med tiden så vi för köra det någon annan dag.
 
Kommer itne göra så mycket idag. Bara för att jag ska få lite paus från pluggandet ska jag och mamma åka iväg och göra nått ett tag. För det är ju inte bra att sitta inne i pluggandet för länge...
 
Imorogn är det måndag. Har man måndagsångest, ja! Usch! Jag känner att jag inte kommer hinna med det jag vill hinna med denna vecka... Men jag får klara det på något sett. "Såklart det kommer gå", så får jag tänka, annars tror jag inte något kommer fungera.
 
Aja, ha en bra söndag alla mina läsare!
 
Gud, här var det vår ochman satt bara och väntade på sommarlovet. Nu är det höst och man sitter och väntar på höstlovet.
Tiden går fööör snabbt!
 
 
 

Human Kind - D-A-D

 
 
 

-
Öland 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lördag

Idag, hittills har dagen varit bra! Jag och mamma har åkt runt lite (Haninge, Länna och Farsta) och vi fick hem lite smått och gott.
Provade vinter och höstjackor på Länna Sport, tror att jag har hittat mina favoriter.
I Haninge var vi på Port73 och gick in på nyöppnade Lager157 , om ni varit inne på deras hemsida vet ni ungärfär vilken klädstil de säljer. ALLT fanns i butiken! Jag ska nog beställa ett par höstskor med klack därifrån. Jättefina.
 
Om ungefär 30 min har jag bestämt att jag ska börja plugga Hkk... Usch, känner absolut inte för det, men är tvungen att göra ganska mycket idag om jag ska hinna med det jag ska göra imorgon.
 
Vi var inne på Lagerhaus och köpte massa ljus med tillbehör. Jag köpte massa med vaniljdoft. Älskar vanilj, och nu på hösten är det ju jättemysigt att tända lite ljus i rummet och det är bara ett plus om de ger ifrån sig god doft, vilket jag helst föredrar.
 
Hoppas ni får en bra lördag. För mig blir det nog mest mys i soffan framför teven efter pluggandet.
 
 
Just nu sitter jag bara här i mitt rum med mjukiskläder och skön musik i högtalarna. Såå skönt! Att bara "vila" ett tag.
 
 

klar

Gud vad skönt det känns när man pluggat klart! en sådan lättnadskänsla!
Nu behöver jag inte lägga fokus på så mycket i helgen. Skönt!
Hoppas ni får en skön fredag. Det ska jag i alla fall försöka få!
En sådan efterlängtad fredag som denna vet jag inte om jag haft på länge.
 
Imorgon blir nog planerna så här:
jag och mamma ska nog åka till Länna Sport för att pröva en jacka som vi sedan ska beställa på nätet, kanske åka till FarstaC och kolla upp lite saker. Sedan blir det lite Hkk plugg och resten av dagen bli slapp. Kanske lite musikplugg men det är mest kul. Om man gämför med allt annat ;)
Lite "samhällsbilder" från Borgholm, Öland från i somras. Gud, den veckan på Öland var verkligen en utav de bästa på sommarlovet <3
 
 
 
 
 

Plugga på en fredag

Vi har haft en jätteskön dag i skolan idag! 2 filmer och orgentering i skogen. Skönt.
Efter skolan åkte Jag, Nadja och Linn för att köpa födelsedagspresent till Bex. Vi hittade en del bra saker som vi fick med oss till henne... ;)
 
Men efter allt detta sköna kommer det som inte är lika skönt, och roligt. Jag måste plugga på en fredag eftersom jag vill kunna ha en relativt ledig helg. Mitt schema i helgen är i och för sig inte så fullsmäckat med saker men ändå lite små grejer. Som på söndag t.ex. ska jag och Josephine få fixa våra naglar från 12-16 tror jag det var. Alltså tar det upp typ hela dagen. Så då vill jag helst vara klar med typ allt. För denna helg vill jag försöka kunna få så pluggfri som möjligt.
 
Sedan ikväll blir det "tjejkväll" med mamma och mig eftersom pappa ska jobba. Mysigt.
 
 
bilder från i somras <3
 
 
 

Onsdag

Onsdagen i skolan och onsdagen över huvud taget är snart slut. Skönt på ett sätt eftersom det börjar närma sig fredag men inte skönt med tanke på att dagen imorgon heter torsdag och det är inte direkt min favoritdag i skolan...
Har suttit och gjort spanskan ett tag nu. Känner mig ganska tom på saker att skriva. Har haft det så himla svårt de här sista veckorna. Då menar jag inte svårt i skolan eller så, utan jag har haft väldigt ont i huvudet så har inte orkat så mycket. Känns så jobbigt för man har liksom ingen motivation till något...
Men snart ska jag ta en apelsin och sätta mig framför teven och försöka att inte tänka på något skolaktigt.
Förhoppningsvis kan det gå.
 
Hoppas jag kommer hem som en någorlunda levande människa efter morgondagen. Alla hatämnen på samma dag. Plus att dagen är sjukt lång!
 
Men snart är det fredag, det är bara att längta!
 
 
 
Min älskade halvö, Rådmansö! Världens bästa sommar ha du gett mig <3
 
 
 

Julen

Haha, ja. Sitter faktisk och lyssnar på jullåtar av Michael Bublé. Världens bästa jullåts-sångare. Ganska skön musik att lyssna på när man pluggar. 
Jag är säkert den enda just nu som längtar efter snön och julen...? Eller har jeg fel? 
Men jag tycker det är så himla mysigt när man går in och ska sätta sig och plugga, tänder ljus, sätter på julmusik och se stora vita snöflingor falla ute. Allt blir så lugnt och tyst då. 
Och tänk er att komma in efter en kall hemgång från skolan och bara sätta sig i soffan, äta mellis och dricka något varmt, känna doften från granen och apelsinerna med nejlikorna i. Kanska sätta på julkalendern eller hyra en gamma julfilm från förr. Sååå mysigt. 
Men det är bara så trkigt när allt är över. Så det kan järna ta ett tag innan det kommer. Snön kan komma och sådant vintrigt i November eller slutet på Oktober men inte julen, den kan man järna dra på.
Tänk likson när det första ljuset tänds i adventsljusstaken. Åhhh, sånt alla tycker om! (typ)
 
Eller bara sitta i sin säng, kolla ut på det vita landskapet där ute och lyssna på lugnande julmusik och bara lyssna.
 
Eller när man slår in och lackar, som vi brukar göra, julklappar! Och julklapps köpen till familj och vänner. gå i köpcentrumerna där allt är juligt och mysigt. Eller se när det börjar komma julklappar under granen. Läsa på dem, klämma, skaka och titta. :O
 
Men den dagen man köper granen. Man går tillsammans med familjen, försöker hitta den perfekta fylliga och gröna granen och tar in den i hemmet och känner den otroligt ljuvliga doften. 
 
Och såklart allt bak. Lussekatter, knäck och pepparkakor!
 
Men Julafton, på morgonen när man öppnar paket i strumpan och sedan gör sig i ordning för jullunch och sedan middag och kväll med julklappar och tomten hos släkten. Sååå mysigt.
 
Eller på julavslutningens dag. Vi brukar köpa en julklapp till en person i klassen, som man får utdelad till sig på en lapp. Sitta där, sjunga i kyrkan få en sista flukt på klassen innan 3 sköna veckors ledighet!
 
Nu har jag suttit här ett tag och rabblat upp mycket bra med vintern. Här får ni lite vinterbilder 
 
Detta är mitt drömboende på julen. Versta julhuset!
Hur mysigt som helst. 
Lite Barnen i Bullerbyn känsla!
(bilder från google)
 
 
 
 

Söndag

Nu kommer den. Ångesten inför den kommande skolveckan. Gud, hatar söndagar om man inte gör något.
Jag sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från landet medans jag bara sitter här...
Allt blir så fruktansvärt tråkigt.
 
När de kommer hem ska jag fråga om jag och mamma kan åka någon stans. För denna helg har jag absolut inte gjort något, förutom att plugga... Ganska så tråkigt alltså ;)
Landet <3 ångrar mig faktiskt lite att jag inte följde med <3
 

Matlagning

Idag försökte jag öva upp mina matlagningsskills vid lunchen.
 
Blev faktisk nöjd med resultatet. Smaken var god, förutom att jag råkade salta på såsen istället för att peppra på slutet när jag skulle äta... Aja.
 
 
 
 
 

The tide is turning


"I used to think the world was flat
Rarely threw my hat into the crowd
I felt I had used up my quota of yearning
Used to look in on the children at night
In the glow of their Donald Duck light
And frighten myself with the thought of my little ones burning
But, oh, oh, oh, the tide is turning
The tide is turning"
 
 
Har fortfarande inte förstått att jag är ett sådant stort fan av Roger Waters och Pink Floyd så att jag gråter av deras låtar!
Men texterna är proppade med massor av känslor, så det är inte så konstigt.
Jag ÄLSKAR det de gör och det kan ingen ta ifrån mig.
 
 

Oskar Linnros

Var helt fantastisk! Skitbra konsert med skitroliga människor är ju något man vill vara med om minst en gång i livet alla fall! Vi hade det jätteroligt, verkligen.
 
Åkte Fritt Fall Tilt för första gången, vilket var helt galet kul!!! Sedan fick man versta adrenalinkicken och körde Insane på en gång efteråt! Så himla kul.
Kvällen igår var verkligen något jag aldrig kommer glömma.
 
Tog dock inte kort mad Oskar eller bad om autograf som många andra gjorde, ångrar mig så. Men tyckte ändå det var coolt att se honom på riktigt och vara på konserten!
 
Är supernöjd med gårdangens händelser!
 
(Har dock inga bilder, eftersom min mobilkamera inte fungerar.)
Stockholm ♥
 
 
 
 

skoljoggen

Idag har vi sprunit skoljoggen! Kände mig inte alls taggad på att springa 4 km eftersom jag har haft int i huvudet ochär förkyld osv. Men när jag kom till Hagaparken var det som om någon tryckte på en knapp! Jag fick världens energi och blev nöjd med tiden jag fick: 24-26 min någonting där emellan. Är jättenöjd!
 
Nu ska jag iväg och handla med mamma, trorligtvis . Sedan blir det musikplugg här hemma inför läxförhör imorgon!
 
Men tagga Oskar Linnros ska jag såklart också göra en del ikväll :O
Ja, jag vill faktiskt ha vinter!
 

Torsdag

Idag när mamma kommer hem ska vi dra iväg till Nacka och kolla på jenas, förhoppningsvis får jag hem ett par denna gång!..
Har precis gjort eng-läxan. Känner mig väldigt trött, har ont i huvudet idag som igår. Men känner mig ändå lugn eftersom jag har gjort veckans alla läxor! Jippi.
Har också hunnit städa rummet! Det är så himla skönt att känna att man hinner göra så mycket när man slutar tidigt. Skit skönt.
 
Hoppas ni har haft en bra dag.
Nu ska jag sitta och skriva ut lite bilder från olika saker som jag ska sätta upp på väggen :)
 
Ha det bra <3
Det här var länge sedan! Gud, våren, klassen, ALLT.
 
 
 
 
 
 
 

True story

 

Måndag

Måste bara börja detta inlägg med att Nause var helt otroligt bra i fredags! Helt oförglömligt.
 
Men nu har en ny vecka börjat och jag vet inte hur jag känner... Jo, jag känner inte alls för det! Denna dag inleddes med ett läxförhör på hemkunskapen som vi hade läst på 10 sidor för, inte det lättaste. 
Dagen kändes allmänt lång och seg, och eftersom jag fick huvudvärk blev den inte heller bättre. Orkade knappt prata.
Imorgon känner jag för att bara slänga på mig något mysigt och bara ta det lugnt i skolan, försöka att inte stressa upp mig, vilket dock kan bli ganska svårt.
 
Men aja, på fredag blir det Oskar Linnros på Grönan! Yey, det är bara att längta efter det!
 
När mamma kommer hem idag så drar vi ut på en joggingtur. Men nu ska jag fokusera på mina läxor... Oj, vad ovanligt. 
Så ha det så bra <3
Här var det fredag och det taggades inför Nause! En helt galen kväll på Grönan.
 

Torsdag

Japp, imorgon taggar vi inför Nause på Grönan!
Nadja och Josephine (inte i min klass) ska följa med mig hem efter skolan och vi ska "göra oss i ordning" till sammans. Haha, nej men det ska bli sjukt kul!!!
 
Någon utav er som ska gå?
 
En bild från arkivet med mig och bästa Josephine <3 då var det sommarlov
 
 
 
 
 
 

Musiknörd?

Känner mig som versta musiknörden när jag sitter och pluggar på all musikteori med klassisk musik i öronen. Haha, vet inte varför jag lyssnar på det, men det känns som om det går lättare att plugga musik med sådant i hörlurarna. Har faktiskt lärt mig en del under tiden jag pluggat. Det är ju det pluggande är till för!
Det kanske inte är så kul för er att läsa detta.
 
Men det har inte hänt så mycket idag, förutom att det var en väldigt skön och slapp dag eftersom vi slutade 14.10, vilket är lyx för oss i klass 8E eftersom vi annars slutar 15.45 och 15.30! Inte världens bästa schema kan jag upplysa er om!
 
 

20.53

Hur kan så många bloggare vara bra på rubrikerna... JAg förstår inte hur det går till, för jag har ingen fantasi vad gäller dem.
Har kommit hem för ett tag sedan efter att ha varit ute och joggat och sedan storhandlat. Det var så himla skönt efter joggingturen, kände att jag verkligen presterade nästan allt jag kunde.
 
Ska kolla på Idol sedan när jag har blivit förhörd på den superenkla spanska-läxan som vi har till imorgon.

Är det bara jag som VILL ha höst nu. Känner att jag har fått som nog av sommarvärmen nu... Vet inte varför men... Hösten kan faktiskt vara riktigt mysig ibland, med regnet och kylan. Att bara sitta inne och mysa. Ett plus är också alla fina höstfärger som syker upp i naturen!
 
 
 
Ganska mysigt ändå
 
 
 
 

idag, måndag

Den nya veckan har börjat. Verkar inte som den kommer bli bättre än den förra i alla fall. Men aja.
Har fått ganska mycket läxor, men kommer nog hinna med allt ändå!
 
Tänkte gå på hemmamatch idag. Men nu känner jag absolut inte för det. Men jag får hoppas på att de vinner ändå! FORZA! Istället för match blir det träning, vilket känns ganska skönt efter denna helg med massa chips och godis, haha. 
Sedan bli det lite pluggning och sen ska jag försöka gå till sängs tidigt. Som jag alltid säger.
 
På fredag blir det Nause på Grönan! Ska bli så himla kul! Har inte gått på någon konsert på Grönan denna sommar. Men nu på fredag blir det Nause och nästa fredag Oscar Linnros <333 Gud så kul det ska bli! Och sedan kanske jag ska gå på Johnossi också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breathe-Pink Floyd

 
 
 
 
 
 
 

Helgen

Helgen har varit toppenbra! Mamma och pappa har varit på landet medan jag har varit hemma i stan ensam. Igår till idag sov jag, Linn, Rebecka och Karl över hos Rebecka. Det var jättemysigt att bara sitta och prata, ja sådant man brukar göra med sina kompisar.
 
Nu sitter jag och lyssnar på Pink floyd på hög volym i mitt rum.
Snart kommer mamma och pappa hem och då ska jag och mamma dra till Bea här där vi bor och hämta ett paket som har kommit, mina Hunters! Ska bli så kul att få använda dem! Sedan kanske vi drar iväg och tränar.
 
Jag har också suttit och pluggat en del idag, så det ska bli riktigt kul att göra något annat nu.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
Gammal bild från marchen vi hammarby går mot Söderstadion på våren när det är hemmapremiär!
Men nu blir det inga fler marcher till Söderstadion :.(
 
 

RSS 2.0