Flams just nu

JÄÄÄÄ snygga bilder! NOT! <3<3<3 ha en bra dag!!!

helt slut...

Nu är jag egentligen ganska slut men, men :/ När mamma och pappa kommer hem ska vi till min kusin som fyller typ 16 eller 17 ... Asså jag vet inte... Skulle gått på Timbuktu men eftersom att det är lite kul att gå på kusin"kalas" så gör man nog det, och som jag skrev, jag tycker inte han är så toppenbra heller :/
Men  idag fick vi i alla fall träffa våra fadderbarn! Det var sååå kul och jag käknde mig sååå töntig när jag pressenterade mig, jag bah: "Hej, jag heter Emma jag älskar Hammarby och tycker det är jätte kul att ni är här!"
hehe :) Men det var ju snat så :D
Ska bli sååå tråkigt att lämna Ann och våran korridor, det ända possetiva (typ) är att vi är typ en trappa längre ner än vad vi är nu :)

Hammarby-ängelholm

Lördag= Hammarby - Ängelholm match!
Måste kolla och ska kolla!


Idag

Idag ska vi somsagt få träffa våra fadderbarn, våran lärares nya klass när vi börjar i 7:an :) Det ska bli sååå kul. Vi ska visa runt dem i skolan med 3 från vår klass och 3 från deras klass. Så vi kommer inte få ett bestämt fadderbarn för än själv idag :/ Men det kommer nog bli bra ändå.
De kommer komma kl 13.00 och typ vara med oss till 14.30 så vi ska hitta på lite lekar vi kan leka på skolgården och sånt så att de känner sig hemma :)
Sen när jag kommer hem ska jag på min kusin Elins kalas (låter töntigt med kalas men hon fyller år i alla fall) :)
Jag skulle egentligen ha gått på Timbuktu på Grönan men det går ju ej :( Men jag tycker inte han är så toppenbra ändå så... Men på fredag kanske jag ska gå på Rebeca&Fiona på Grönan. Det kommer vara smockat med folk men det är ju väldigt kul att se dem:) Vi får se hur det blir.
Ha en bra dag!
Bloggar mer när jag kommer hem!

Klart!

Nu är headern klar, tyckte den blev helt okej... Faktiskt ;)
Jag gjorde den med lite inspration från mitt landställe :) Älskar ju det! Tuvärr blev det inget hammarbymärke i ett hörn men ni vet ju att jag fullkomligt ÄLSKAR HAMMARBY! Jag kommer ju skriva när det e matcher på g osv. Ni kanske inte är så intresserade men jag e det!!! :D hehe lite överdrivet kanske  :)
Ha en fortsatt trevlig kväll

Hemma

Nu har jag varit hemma ett tag från skolan. Men i alla fall. Sitter och lyssnar på musik i mitt rum och chillar lite. Ska göra ett klasscollage och en ny header till bloggen :) vet att headern nu ser ut som... Jag vet inte vad....

Dagens outfit

Ginatricot t-shirt
Ginatricot bandeau under
Kappahl byxor
Det var jag idag :)

Tillfälligt

Denna design på bloggen är bara tillfällig :) Gör en bättre ikväll eller imorgon :)

landet

morsdagsblommor
VÄRLDENS GODASTE EFTERRÄTT! Grillad banan och choklad!
Inte så snygg bild, jag vet...
Nere vid vår strand :)
Längtar tillbaka! Men vi ska förmodligen dit i helgen så... Då behöver jag inte längta så länge till :)

Godmorgon

Idag har vi sovmorgon så nu passar jag på att sitta vid datorn och lyssna på lite musik :) Har precis duschat så ska snart klä på mig dagens kläder ;) Idag kommer det bli en relativt lugn dag hoppas jag. Imorgon kommer de nya fyrorna (våra fadderbarn).Det ska bli kul! Vi ska visa runt dem i skolan osv. Hoppas det blir kul!
Jag ska åka 09.30 och det e typ 100 år tills dess så jag tror också att jag kanske kan hinna med att läsa lite i Hungergames :)
bild från typ förrförra helgen :D

Nytt

Här kommer det jag fick igår
en ljusrosa bandeau från Ginatricot
En rosa bikini från Stadium (Race Marine)
Det var det jag fick igår :)

:)

Jag och mamma var somsagt i FarstaC i eftermiddags :) vi köpte en bikini på Stadium och en till bandeau (stavning?) på Ginatricot, bilder kommer imorgon, lovar det! Vi fiskade också på vårar favvo café! Jag drack en chai latte och åt en muffins, sååå gott! Har hunnit med att plugga också men nu tänkte jag läsa Hungerspelen i sängen och bara slappa ! Imorgon har vi ju sovmorgon så jag kan ta det lite lugnt på morgonen! På Torsdag ska vi ta imot våra fadderbarn, alltså våran lärares nya klass när vi börjat i 7:an. Ska bli kul och få fadderbarn men inte att skiljas från Ann!!! :( men det kommer nog gå bra :) bloggar mer imorgon på morgonen :) puss o kram
Här kommer en bild på blommor som jag plockade på landet till min älskade mamma på morsdag ( hon önskade sig nämligen inget så man ville ju ge henne nåt i liiitet i alla fall )


Tisdag

När mamma kommer hem ska vi åka till FarstaC och förhoppningsvis hitta en bikini som vi kan köpa :)
Har precis ätit mellis och ska kanske göra nån läxa sen. Men tror det blir när jag kommer hem från FarstaC. Idag hade vi en liten stund med klassen där vi glass i vårt klassrum och vår lärare högläste och pratade lite om tiden som gått, sååå himla mysigt! ÄLSKAR ER! <3<3<3
Collage jag gjort alldeles nyss på Rembly  :) Snyggt?
Ha en bra dag! Nu har mamma kommit hem så antar att vi ska dra snart!

Dagens outfit

De vita sträcken kommer från mitt fönster för solen kommer igenom mina gardiner eller persienner eller vad det nu är.
H&M t-shirt
Kappahl byxor
Vill egentligen ha ett par shorts på mig men det bli nog nån annan dag :)

Soaré

Soaren gick jätte bra! Vi sjöng en låt till vår lärare på slutet som bästa Nadja hade skrivit texten till och den var sååå bra och typ alla börja stor böla! Men det måste man ju bara göra! Vi ska ju lixom inte ha kvar Ann (som våran lärare heter) i högstadiet! Och på torsdag ska vi träffa de nya fyrorna som ska bli Anns nya klass och våra fadderbarn :/ Det är kul och ledsamt på samma gång för nu märker man att det börjar närma sig! :,( Jag kommer inte klara mig utan Ann.
Men eftersom jag har världens bästa klass så hoppas jag att det nog kommer att gå bra! För i våran klass är vi verkligen som en stor familj med systrar och bröder som ställer upp för varandra i vått och torrt! ÄLSKAR ER! <3<3<3
Här kommer en bild på alla tjejer i klassen, kunde inte hitta nån på hela klassen :(
Bilden kommer från våran klassresa på Barnensö i början av 6:an :) ÄLSKAR ER SÅÅÅ MYCKET!

Hemma

Landet är ju bara för underbart! Har varit hos Freja typ hela dan idag. När jag kom hem från henne skulle vi åka hem. Skulle kunnat vara där hela dan känns det som! Det var ju sååå fint väder!!!

Nytt

kort jeansjacka från H&M
Cool t-shirt från Ginatricot
Höga shorts från Bik Bok
Ett coolt linne från H&M som det typ är mönster på som nästan inte syns men den är cool i alla fall
Hårtofsar från Bik Bok
En bandeau från Ginatricot
Shorts från H&M
Japp det var det jag har fått i veckan :) Idag ska vi nog leta efter en bikini i Norrtälje eftersom vi ska till landet så ska vi stanna och handla mat där så då kan man passa på. Asså jag tycker det är sååå svårt att hitta en bikini som är snygg och passar bra och sitter snyggt !
Men nu har ni i alla fall sett detta!
Ha en bra dag! Kram

Vet att jag e dum :/

Ja, jag vet. Jag sa att jag skulle lägga upp vad jag hade fått i veckan idag men det kommer imorgon istället. Men om man väntar på nåt gott... Men det kommer imorgon i alla fall :)
Idag repade vår klass i aulan till vår soaré som jag sa. Vi har gjort (bytt text) på låten "Let it be" så att den ska handla om de 3 åren som vi har haft vår bästa lärare, Ann! Nadjasjtev texten och den är sååå bra! Men i alla fall, när vi tränade på den började typ alla gråta (inklusive mig) asså det var såååå jobbigt! Alla gick fram och kramade vår lärare och... Asså det går inte att beskriva hur jobbigt det var! Hon lyssnade inte på låten som vi sjöng eftersom det ska bli en överraskning till henne på soarén. Så när vi kom in i klassrummet gråtande förstod hon nästan inte vad som hade hänt ! Hon anar ju att vi håller på med nåt . Men snart börjar jag säkert böla i sängen här när jag skriver om det så nu säger vi Godnatt! Kram


Sommardag nr. 5 ?

Tror att det är sommardag nr. 5 idag. Eller ? Idag ska vi ha rep till vår soaré som vi ska ha på måndag med våran klass. Det ska bli ganska kul :) sen kanske mamma skulle hämta mig och så ska vi dra till FarstaC ! Ska bli så kul ;)
Har suttit på vår balkong och softat lite i solen ! Tagit lite kort på mig själv (ego) också :D hehe :) men jag ska dra till tunnelbanan om 10 min så jag bloggar mer när jag kommer hem och då kommer det jag har fått i veckan upp på bloggen :) här kommer en konstig bild :/


Godnatt!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa en bok och sen ska jag nog sova, vi har lite sovmorgon imorgon så jag kan gå upp e timma senare :) JÄ! Men det är i alla fall skönt och få sova lite mer.
Min solBRÄNNA gör så jäkla ont! Jag och mamma fick till och med åka till bea och köpa solkräm! (alla våra solkrämer är nämligen på landet)
... Ja, hoppas ni kommer ha en toppen dag imorgon. Jag ska med mamma till FarstaC och shoppa lite och sen när jag kommer hem kan jag lägga upp vad jag har fått den senaste veckan :)
Godnatt!
<3<3<3
Ett typ collage som jag har gjort på typ en ny funktion som heter Remby :)

sol BRÄNNA!

Asså jag har verkligen BRÄNT mig idag! Jag såg det inte så mycket när vi åkte hem från Farsta IP men asså det gör så ***** ont!!!! Jag e helt röd! Här kommer en bild på mitt ansikte, men ni vill inte se mina armar och under halsen!!!!
Det syns inte så mycket men det är skiit mycket och det svider sååå mycket! Jag hatar mig själv! Jag skulle gått med kofta hela dagen, fast det skulle inte gått för då skulle jag svettats ihjäl!
Då fick ni se fina mig nu då ;)

Friidrottsdag

Idag ska vi ha friidrottsdag. Jag har fortfarande ont i ryggen men jag ska gå och vara med på sådanna saker som inte ryggen måste jobba så himla hårt på... Jag vet att det låter konstigt, men det är ju bättre att vara med på nåt än att inte vara med alls. Men jag ska bli hämtad av Linn kl. 09.30 ungefär så det är ett tag kvar :)
Hoppas ni kommer ha en bra dag!
När jag kommer hem sen så kan jag lägga upp kläderna jag fick igår :D

Idag

Shoppingdagen är över :) vi hittade en skolavslutningsklännin som vi ska köpa på fredag men också ett par shorts med en väldigt snygg färg :) ett linne och en jeansjacka . Bilder kommer imorgon eller ikväll! Imorgon har vi friidrottsdag på Farsta IP , jag hade OTROLIGT ONT i ryggen idag så jag var inte med på gympan och om jag har det imorgon så kommer jag tyvärr inte vara med imorgon, eller jag kommer komma men inte vara med på det de gör :( vi får hoppas att ryggontet har gått bort imorgon ! Kram, kram!!! <3


21.16

Japp, jag skriver detta inlägg kl. 21.16... Kul rubrik och början på detta inlägg :D Jag e OTROLIGT TRÖTT!!! Men orkar ändå inte gå till sängs... Vi har sovmorgon i morgon så... Asså jag känner att detta inlägg kommer bli toppen!!! JÄÄÄ! ... Aja, typ inget bra på tv. Vet inte vad jag ska göra. När man har gjort alla sina läxor så får jag typ panik för att jag inte vet vad jag ska göra och så tror jag att jag har glömt nåt... mmm, massa pungter i detta inlägg också... Har ni köpt skolavslutningsklänning än?... Som jag skrev förr ut så ska jag och mamma göra det i morgon.

Tisdag

Förlåt att jag inte har bloggar på länge men det har varit lite mycket läxor , och ni vet skolan går före allt ;) men nu har jag gjort alla läxor för denna vecka så det är sååå skönt! Om ni inte förstod det så kollade jag på Hammarby matchen i måndags, det blev 4-1 till Landskrona!!! ***! Jag blir galen. Hammarby förtjänade verkligen att vinna de hade bollen mycket mer än vad Landskrona hade och sköt mycket mer på mål!!! Men de måste vinna hemmamatchen mot Falkenbergs FF! Från fotboll till shopping, för i morgon ska jag och mamma åka till Ringen och köpa jeansjacka, klänning till skolavslutningen och nåt mer :) på fredag ska vi till Farsta och köpa bikini, shorts och lite mer :) ska bli så himla kul och gå runt och kunna köpa sommarkläder! Kram på er. Bloggar senare :D
jag var ju på landet i helgen så här kommer en bild från våran lilla brygga :)


Landet

Är nu på väg till mitt landställe som ligger lite efter Norrtälje :) vi ska bara vara där under dagen men det ska bli otroligt kul ändå! Vågat hus ligger typ 20 meter från vattnet (Norrtäljeviken) så det ska bli sååå skönt att vara där! Såklart ska jag gå och känna på vattnet. Inte bada men känna med fötterna :D det är ju fint väder nu också så det kommer ju va mycket finare väder där, för det är typ alltid bra väder ute på våran halvö :) längtar sååå tills vi är framme :) och här kommer en bild på mig nu :)


!!!!skiiiit!!!!

Asså matchen var verkligen skitdålig! Och jag vet inte vad Sinan höll på med! I början av matchen så var de rätt så bra men sen bara... ***!!! Bråk blev det på hejarklacks sidan (norra läktaren) ! Asså allt var skit... Men på måndag kommer en ny chans! Hammarby-Landskrona, borta! Vi får hoppas på en seger! Annars kommer jag gå in i en lååång deperition... :( nee, men asså om man är ett bajenfan så drar man inte sig ur i första taget inte. Man kämpar tillsammans och stöttar det lag man alltid har älskat och kommer fortsätta älska!
<3<3<3<3 ÄLSKAR ER HAMMARBY IF!!! <3<3<3<3
ps. Hammarby håller i alla fall kvar sin andra plats på tabellen!

Match

Det börjar närma sig match på Söderstadion nu! Är sååå taggad! Men nu ska vi äta lunch och sen ska vi nog göra oss i årdning ;) Och det här är jag nu :)



Inte långt kvar...

Till skolavslutning. Alla som bara hör ordet skolavslutning blir nog jätte glada och spralliga bara av att tänka på det. Men det blir inte riktigt jag... Vi ska ju börja i sjuan efter lovet, få betyg och nya lärare... Det ska bli ganska skönt med lite förändring men inte jätte kul direkt... Men det ska bli toppen skönt och kul med sommarlov i alla fall!


trööööök

Jag har det sååå tråkigt. Ska nog sätta mig och kolla på tv nu... Kul för er att ni fick veta det ;)
Här kommer en bild på mig nu. Jag har inte satt på mig vardagskläder eller nåt så ja...
Kram

Fredag

Idag ska jag bara vara hemma för att tagga inför Hammarby-Assyriska matchen ikväll! Det ska bli så jäkla kul att gå på ännu en till hemmamatch på Söderstadion! Så just nu sitter jag bara framför datorn och chillar :D Somnade typ vid 03.00 i natt ! Så jag vakande typ 11.30 eller nåt, så det var ju inte jätte kul direkt!
Men ja, ja sånt e livet ibland ;) Vad ska ni göra idag? Imorgon ska jag till landet under dagen!!! Det ska bli så ***** skönt och kul! Jag har lixom inte varit där på ca 1 år! Ska bli så himla skönt och bara komma ut till landet! Bara omd det är fint väder för annars kommer det inte bli så kul :/
Den blev såklart vänd åt fle håll. Men ni ser ju vad det är, biljett till matchen ikväll!!!

Idag...

Idag har först Linn, Frida och Nadja varit hemma hos mig för att planera lite inför vår skolavslutning osv. Vi åt pizza och hade det kul :) Efter de hade gått hem så skulle jag, mamma och pappa (alltså min familj :)) till min kusin som fyllde (fyller) 7 idag!! GRATTIS HANNAH! När vi kom dit så var min andra "lilla" kusin där också så då hittade vi på lite grejor typ lekte, hoppade studsmatta, plockade rabarber och gjorde låtsas mat med dem (och åt dem)
Jag har lite bilder från det så här kommer de: De är redigerade i ett program som heter PicMonkey :)
På bilden är pappa och min kusin Mirjas händer :)
Mirja
Rabrerna var sååå goda!
Vårat rabarbergodis. Det var rabarber blandat med socker, så sött och gott en varm "sommardag"
Älskar detta hus som står på deras grannes tomt. Det ser ju ut som ett hus mitt ute i landsbyggden :)
vi kom på att vi kunde ha rabarberbladen som b.la. solskydd/hatt :D asså jag gick i t-shirt typ hela dagen, det var ju sååå varmt!
Marja och födelsedagsbarnet Hannah fixar deras rabarberaffär :)
ett konstverk som vi gjorde till våran rabarberaffär :)
Jag vaktade en snigel som var deras husdjur (under leken) och då fick jag en present, rabarber med socker på en snygg tallrik bara till mig! <3
jag vet att jag inte är en mästerfotogaf precis... Men relativt snyggt ser det ju ut enligt mig :)

Bara för att...

Jag har så tråkigt :D Så ska ni få se på nåt kul, Linn, Frida och Nadaj var hemma hos mig idag :) Vi hade det toppenkul! Planerade lite till våran skolavslutning osv. Här kommer en rolig bild vi tog med webbkameran. Man eftersom jaghar tråkigt nu så har jag gjort lite grejer med den :D
Jag, Linn, Frida och Nadja ;)

godnatt

Nu är det snart dags för mig att gå till sängs, är sjuuukt trött! Imorgon väntar en ny dag med nya äbentyr ;) Hoppas dagen imorgon, torsdag blir lika bra som denna! FÖR VI HAR JU "LOV"! <3<3<3

Och på fredag Hammrby-Assyriska på söderstadion!!! TAGGA, TAGGA, TAGGA!!!

Collage

Här kommer ett collage på mig som jag gjorde på min mobil när jag inte hade nåt att göra, och nu har jag typ inget mer roligt att skriva om så nu lägger jag upp det här på bloggen :)

hehe ;) Jätte snyggt (not)

Nytt från helgen

Äntligen lägger jag upp det jag har lovat sååå länge, det jag fick/köpte i helgen

En cool somrig tröja från Ginatricot

en till cool, knallig tröja från H&M

Vaniljdoftande rökelser från Indiska, tycker nämligen om när det luktar gott i mitt rum (vem tycker inte om god dofter?)

En liten typ keramikblomma som man ska sätta rökelsepinnen på och tända så att det doftar juuuvligt ;)

Det var det jag fick och köpte i helgen

Maskinen

Idag eller rättare sagt ikväll så var jag och en kompis till mig, Alina (namnet är en länk till hennes blogg)
Här kommer några bilder från konserten

Mycket folk... ;)

Vi blev lite galna för det stod ALLTID långa människor framför oss så när jag skulle ta kort var jag tvungen och sträcka upp armarna/händerna hööööögt upp :D


Det var några bilder, har fler men alla ser typ lika dana ut :) Men ni fick se några i alla fall.
Jag hade i alla fall en toppendag på Grönan!

Dagens outfit

Tröja H&M
Linne Ginatricot
Byxor Kappahl
Det var jag idag :)

Godmorgon

Idag har vi sovmorgon!!! Till 10.10 ! Ikväll ska jag och några polare på Maskinen på Grönan! Ska bli så jäkla kul! Har sagt att jag ska lägga upp det jag har köpt/fått i helgen, och ja jag vet att jag e seg på det... Men det kommer snaaaaaaart :) förresten ska jag på Hammarby-Assyriska på Söderstadion på fredag! Men såhär ser jag ut just nu :)


Bajen klipp

Alla som var med på denna film spelar inte kvar i laget men, men
inte på denna heller
Det fanns såklart hur många fler som helst, fast många var ni vet sånna här intervjuer efter matcher. Men det är roligare att se på sånna här filmer som de har filmat själva :)
Nu är biljetterna till Hammarby-Assyriska på fredag hemma på Söderstadion bokade!!!

Spotify i teven

Nu har jag för en stund sedan gjort så att vi kan ha spotify i teven! Det e så himla kul och bara kunna sätta på musik i tven , tycker jag :)


läx - time

nu har vi köpt spotify till familje men det får jag hålla på med sen, för nu så ska jag hålla på med mina läxor. Just nu håller jag på med svenskan sen kommer engelskan. Snart kommer de läxorna ut ur min värld i alla fall. Skönt o göra dem nu i alla fall. Så behöver man inte sitta o tänka på att man ska göra de sen i veckan :)

Nu

Ja, nu e jag hemma sen typ 1 tim sen :) Jag har handlat lite grejer men det får ni se ikväll eller i morgon :)
Längtar till middasen, vi ska äta kyckling och pommes! JÄÄ, gottigottgott!
Här kommer en bild på mig nu, i morgon ska vi köpa spotify premum till hela famliljen, asså ett konto som alla kan logga in på och då kanske vi kan lyssna på spotify i tven :) Ska bli kul o se om det går :D
T-shirten som jag har på mig på bilden är ny, och nej, den är inte vit, svart eller grå utan en väldigt sommrig färg! Men det syns ju inte på denna svartvita bild .
Ha en toppen kväll

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit:
H&M tröja
H&M linne
Kappahl byxor
Det var jag idag! <3
vet att det är stökigt i bakrunden.. :/

Idag...

Åhhh, vilken rolig rubrik...
Aja, idag ska jag o mamma åka till Sickla och FarstaC för att delvis kolla på en eventuell avslutningsklänning till mig o köpa lite grejer :)
Men först måste jag duscha och göra mig klar inför dagen!
Hoppas ni kommer ha en bra dag! Bloggar mer när jag kommer hem!
jag nu :)

Känner för..

Att städa mitt rum faktiskt... Konstigt nog :/ Men jag kanska får höja musiken i mitt rum o städa lite, bara för att jag känner för det nu :) Läxorna får komma sen, det är ju ändå fredag!!!!

Vi två kan alltid börja om igen

Nu har jag kommit hem från skolan, eller det var typ 100 år sen jag gjorde det, hehe! Vi slutade ju 12.55 idag!
Ikväll blir det New Girl och myyyss! hehe ;)
Ska kanske göra några läxor idag eftersom att jag vill vara klar med de nästa vecka :D
Vet, det låter lite tråkigt att jag ska (kanske) göra läxor på en fredag... Men, men .
Just nu sitter jag i alla fall o lyssnar på spotify :)
Ha en toppen fredag!
sommar, sommar, sommar! Idag var det ju verkligen sååå varmt ,men ändå inte så jätte fint väder :/

Dagens outfit

Tänkte börja lägga upp dagens outfit nu
Hollister tröja
Ginatricot linne
Kappahl jeans
Ha en bra dag, bloggar mer när jag har kommit hem!

JÄÄÄÄ!

Idag har vi haft vårt sista nationella prov!!! Vi ska ju ha det i 9:an igen men det e ju relativt långt kvar till dess :D
Så himla SKÖNT! Vi har den här veckan haft i engelska, de var faktiskt inte sååå svåra, helt ok faktiskt. Den svåraste var ju idag, man skulle skriva en saga om framtiden! Eller asså det som var svårt var ju o hitta på nåt man skulle skriva om! Men det gick efter ett tag :)
Nu ska jag ägna lite tid åt läxor o sen bara chilla!

Dagens outfit

Det var länge sedan :) Men nu kommer den!
inte världens bästa bild, jag vet.
Hollister skjorta
H&M linne
Kappahl byxor

En häxa i familjen!

Har just tittat på en film på Youtube som heter En häxa i familjen, som jag kollade på hur mycket som helst när jag var typ 5-8 år ! Den e så himla bra! Och jag är en sån som brukar kolla på hur alla som är med i filmen ser ut idag, och denna film är typ från 2005 eller nåt och då så kollade jag på en tjej som kallas "mekka" i filmen och det var Rebecca som är med i "Rebecca & Fiona" eller kanske inte som är med i för det är ju bara deras namn men det är i alla fall hon som dj-ar! Fett coolt och se henne som liten ;)
Nu ska jag kolla på andra filmer på Youtube som jag kollade på som liten :)
Så himla kul att man kommer ihåg vad som händer i filmen när man börjar se på den!

Video inlägg...

Aaa, tyckte jag kunde göra ett video inlägg, men den e ju inte världens roligaste om jag ska säga så ;)


Idag

Idag har vi haft nationellaprov i eng, det var lättare än jag trodde, som tur var :)
Jag kom hem för typ 1 tim sen. Då såg jag att jag hade fått ett brev från supporterföreningen "Bajen fans"!
Jag har fått mitt medlemskort! JÄÄÄ! Så jäkla kul! Nu kommer jag få massa erbjudanden om t.ex. om man vill hänka på nån bortamatch osv. :)
Så jäkla skönt ska det bli och få ha gjort det!
JÄÄÄ! Så himla kul!

Ett riktigt bajenfan är vad jag är!

"Vi är laget som krossar Gnaget, och käkar Djurgorn till frukost, vi känner ingen sorg när vi krossar göteborg
Hejhååå, hejhåå, vi hatar AIK, ett ruttet gäng med 0 poäng hejhåå, hejhååå, hejhåå, hejhåå!"
"Vi lovar Halmsta få pisk och Göteborg få smisk!"
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Världens bästa text på denna låt: Oschysst spel av: Petter och Teddybears sthlm!

<3 skitbra den med <3

jäää!

"Plattsen i mitt hjärta"

Jag har lagt upp denna en gång innan fast då var det bara när de pratade. Men den är värd o lyssna på om ni tycker om Bajen, Hammarby! Skitbra!

"Just idag är jag stark"

"Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser fram emot härliga tider
Jag ser kvinnornas ben
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer"


Världens bästa text! Hammarby forever!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Klar

Nu e jag klar, hoppas jag. Med pluggandet asså :) Kanske läser på lite mer. Asså jag vet inte vad jag ska träna på på eng för det är läsförståelse o kanske lyssnar grej o det kan man ju inte träna på... ? Men nu sitter jag i alla fall o kollar på NOn o lyssnar på Maskinen :)
<3<3<3
Fasen vad jag bara vill slappa, typ att kolla på nån Hammarby match på Söderstadion så att man kan tänka på nåt annat än massa jäkla plugg!
Snälla Johannes Hopf, kom hem till mig o fråga om jag vill komma på nån träning o så kan jag ju äta lite middag med hela laget o världens bästa målvkat (Johannes Hopf) <3<3<3

NO... :/

Asså jag tycker inte No är det roligaste ämnet om man säger så... Man bara lär sig om atomer o molekyler o massa ämnen... Aja, nu har jag i alla fall suttit o antecknat o läst om det i typ 100 år, ne men typ 1 tim :( Och nu är det tid att börja med eng... Jag brukar tycka eng är riktigt kul, det gör jag också men inte när man har ett nationelltprov frmaför sig o inte vet vad man ska plugga på...
aja, hoppas ni har en roligare dag än vad jag har... :)

1 månad och 1 dag!

Det är en måndad och en dag kvar tills det är sommarlov!
Visst ska det bli kul men... Ett nytt stadie väntar, högstadiet.
Allt har varit så skönt (typ) i sexan, men i sjuan kommer det betyg, mer läxor, mer prov, nya lärare aaa allt nytt helt enkelt.
Sommarlov ska ju bli hur skönt som helst, men det betyder ju också att vi kommer att lämna den bästa läraren i världen, Ann! Hon är verkligen såå bra! Det kommer inte vara lätt att släppa taget, det kommer inte att vara lätt att gå ut från kyrkan och hälsa välkommen sommarlovet, det kommer inta att vara lätt att inse att man inte kommer komma tillbaka till samma ställe efter lovet, allt kommer att bli nytt och så annorlunda.
Det ända som kommer att kännas bra när vi börjar skolan igen är att klassen är den samma, plus en ny kamrat som kommer komma :)
Jag hoppas att det kommer kännas relativt bra, för det sägs ju att man mår bra av förändringar ibland.
Men jag vet inte om jag kan lite på det fullt ut...
Men det är inte nu, jag får ta vara på tiden som vi har kvar i underbara mellanstadiet :) (såklart är det inte fullt underbart hela tiden)

Plugg...

I morgon är det nationella prov i eng... Typ läsförståelse... **** också! Men sånt e livet, i högstadiet kommer vi typ ha prov varje dag så det e vel bra om vi vänjer oss vid det ... Sen har vi också NO prov på onsdag och jag ska ha mitt personföredrag då... :( Men snart, väldigt snart så ska jag plugga på engelskan och NOn.

Bajenfans

Jag är medlem i Bajenfans! Jag tycker det e så ***** coolt hehe ;) Skojjjjja :) Ne, men det e kul fall.
Så snart kommer det hemskickat ett litet kort (asså typ som ett bankkort, ni vet hårt ?) till mig :)
Ska bli kul att få känna på hur det är att vara medlem i supporterklubben, för man kan få massa erbjudanden om man vill följa med på bortamatcher o massa annat :D
Till er som håller på Bajen, bli medlemmar i Sveriges största supporterklubb!!!

Skola

Efter att ha varit ledig en heeeel vecka så börjar skolan igen såklart... Såklart börjar det också med världens jobbigaste vecka: 3 nationellaprov i engelska, NO prov och personföredrag och säkert massa läxor också :(
Nu sitter jag på t-bane stationen o väntar på alla härliga människor jag ska åka med ;) sitter o lyssnar på LMFAO för att ha det lite kul också :) det påminner mig verkligen om konserten i fredags :) här kommer en bild jag tog på mig innan jag gick
Följ mig på instagram
Emmabajenberggren


Snart bär det av till...

SÖDERSTADION!!! Hammarby-Varberg! Jäää! Ska bli så jäkla kul! Asså om inte Bajen vinner då... aaa dåå, vet inte vad som händer då! Men de kommer SÅKLART vinna! Så måste man ju tänka! Nu sitter jag o lyssnar på Maskinen på Spotify :) Så jäkla bra :) Ska verkligen kolla på deras konsert på Grönan :) och Den svenska björnstammen.

Hoppas ni kommer ha en lika bra kväll som jag... hehe ;)


på valborg (vet inte vad det e för kul med denna bild... ;))

Lite töntigt....

Tänkte göra ett video inlägg eftersom jag inte har gjort det på typ 1000 år ;)


Hammarby-Varberg Biljetter chek!

Nu, eller i morse så åkte pappa o köpte biljetter till Hammarby-Varberg på Söderstadion på söndag! Det ska bli så himla kul! Bara Hammarby vinner igen! De kämpar så hårt o vet att de är bra så fortsätt kämpa!
Nu har jag precis installerat Google earth på datorn sp nu sitter jag o kollar på massa ställen ;)
Alla bilder som jag har lovat att lägga upp kommer nån gång ;)
Kram! <3

LMFAO

Igår var det somsagt LMFAO konsert på grönan, jag var där som ni kanske vet! Det var det bästa som hänt på länge! asså vi hade inte toppen plattser dirket men det var så ***** BRA!!!!! Alla som inte var där, ni missade nåt riktigt STORT! Det var lite tråkigt för de som rappar/sjunger eller vad man ska säga heter Redfoo och Skyblue. Men Skyblue var inte där... :( Men det var kul ändå!
Och Redfoo har bott i Åkersberga för 20 år sedan! Kan ni fatta! Och han tog upp sin världsfamilj på scenen! Så jäkla kul!
Party rock was in the house yesterday!!! SOOOO AWESOME!
kommer kanske bilder sen :)

Söndag=Hammarby-Varberg

Längtar så OTROLIGT MYCKET tills Söndag! Dår är det Hammarby-Verberg på Söderstadion! Vi ska såklart gå om det finns blijetter kvar! De har vunnit sina 4 mather hittills så biljetterna börjar ta slut, men vi ska nog få tag på 3 st! Ska bli så himla kul då! Hoppas bara det lir fint väder så att man kan stå i Hammarby t-shirt och hammarbyhalsduk :D Längtat gånger 10000000 tills dess!
<3<3<3<3<3
LOVE TO YOU HAMMARBY IF

Söderstadion, platsen i mitt hjärta!

Det är en sång men på denna pratar de bara :)
Tänk att söderstadion har funnits från 1967-2012!
Tråkigt att den ska bort, den är ju historia! Riv den EJ! ;) Ne, men Hammarby IF finns ju kvar! Och Hammarby finnsa ALLTID kavr i MITT hjärta!

Skansen

Här kommer bilder på alla Coolishar!
Jag o Bex <3
Linn och Nadja <3 Linns namn är en länk till hennes blogg :)

LMFAO

Idag blir det LMFAO på Görnan! Ska bli så ***** kul! Jag sa att jag skulle lägga upp bilder från brasan för typ 100 år sen, men de kommer komma kanske i nåt inlägg jag gör :)
Men idag blir det LMFAO med massa polare från klassen!
SOMMAR!!!!

LMFAO på Grönan!

På fredag är LMFAO på Grönan! Jag tror att jag ska gå men... Jag vet inte varför jag e osäker men nåt e det. Tror jag ska gå, för det vore ju sååå coolt att se dem! Jag har ju Guldkort så det e ju gratis så då lönar de ju sig om jag går :)
Aja, här kommer en bild på mig från Skansen som den bästa fotografen Alina tog! Igäntligen ska jag länka till hennes blogg, men jag bloggar från mobilen så det går tuvärr inte :(


RSS 2.0