VS i göteborg

Jag ska till Göteborg i slutet på sommaren och fick höra att det öppnat en VS affär på Grönsakstorget i Göteborg (inte för att jag vet var det ligger men, men). Så det får bli en obligatoriskt affär för mig och titta in i. Ska bli jättekul att se hur det ser ut!

Men imorgon åker vi till Öland så ni kanske får lite uppdatering från mobilen därifrån.

Har också shoppat lite med mamma idag. Men lägger upp all shopping från Öland och innan när vi kommit hem, alltså på söndag!

OMFG!

Lite efter jag fyllt 15 då kommer ungefär en sådan här vara min --->
Jag kommer inet göra något annat än att åka runt i området med den!!!
Jag ska jobba för den och jag ska bli bäst på att köra den också!
 

nytt

Här kommer lite nytt ifrån den senaste tiden
Somrig kjol från Veromoda
T-shirt från Gina Tricot.
(från idag)
Klänning från Gina Tricot
(från idag)
Bikini från Lindex
Bikini från H&M (sorry för att den blev sned)
Sedan har jag köpt ett armband och lite ätbara saker på båten (Viking Line), men det är inte så mycket att visa...
Imorgon åker vi upp till landet igen! Ska bli jätteskönt.
Träffa kompisar där uppe och bara slappa.
Sedan veckan efter det åker vi till Öland!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckan

Nadja har åkt hem och denna vecka som gått har varit jätterolig!
Vi har sovit över hos Leo som också bor här på halvön, Gustav var där också så vi fick träffa 2 klasskompisar!
Men dagen efter blev vi bjudna på lunch hos Karl som bor på en närliggande ö. Där var också Sigge så vi fick alltså träffa 4 klasskompisar under veckan!
Badat har vi också gjort en del. Varit uppe länge och nästan glömt om vi sovit eller inte... ;) Vi har också varit på en minikryssning från Kapellskär till Mariehamn, Åland. Som gick på drygt 4h. Under den kryssningen gick vi runt, åt världens godaste buffé, kollade runt på taxfreen och dansade på dansgolvet!
Det var superkul!
Men nu har hon åkt här ifrån, och imorgon åker jag ner till Sthlm igen eftersom Hammarby spelar sin premiärmatch på Nya Söderstadion imorgon kl. 20.00! Det är det första "evenemang" och den första matchen!
Ska bli jättekul!
Sedan ska jag kanske följa med Linn upp till Härjedalen nästa vecka, men har verkligen beslutsångest inför det! Jag vill verkligen följa med upp, men det är sista hela veckan vi är på landet och jag vill träffa mina kompisar här och kanske träffa Wilma som bor mittemot mig på Vätö... Men jag vet inte. Vi får la se. Plus att jag kanske får åka buss hem ensam i typ 6h vilket jag inte är så sugen på. Men jag vill verkligen hänga med! Men vi får se som sagt.

Snart ska jag äta! Bilder från veckan kommer senare!


det var då

 
 
 
 
 
Det var vinter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dagens outfit

  • Kofta - Zara
  • Linne - KappAhl
  • Kjol - Veromoda
  • Klocka - ?
  • Armband - Glitter
 
Det är jag idag!
Ska in en stund till stan med Olivia och sedan ska vi hämta Nadja som ska med oss upp till landet :)
Ska bli superkul!
Hoppas ni kommer ha en bra dag, vädret ser i alla fall ganska bra ut!
 
 

Godnatt

Tänkte kolla på Life Unexpected nu på Netflix, en superbra serie!
 
Go' natt!
klassresa i början på 7:an. Det var ett tag sedan vänner... Längtar efter er sååå!!!
 

Lunch

Gick upp så tidigt så att jag redan är sugen på lunch. Men det får nog bli ett mellanmål eller något sådant för lunchen får jag vänta med. Idag blir det jag som bestämmer lunch, eftersom jag är hemma ensam. Det bli potatis bullar/plättar med lingonsylt och sallad, gottigottgott! Man vet verkligen inte vad man ska göra när man är hemma ensam! Jag vill så gärna åka in till city, så kompisar RING om ni vill hänka!
gammal bild. Har inga färska just nu ;)
 

idag

Idag kommer jag vara ensam hemma hela dagen och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra... Just nu sitter jag med min mobil och återställer den osv, för över alla bilder till datorn så att jag inte riskerar att förlora något under återställningens gång. Hoppas verkligen den börjar fungera efter detta!
 
Jag tror jag bara kommer sitta här hela dagen. Skulle vilja åka in till city och kolla på lite kläder. För det är ju så himla mycket rea! Skulle pröva några plagg på Bik Bok igår, men då stängde de provrummet. Och det känns ju lite tråkigt att åka in helt själv. Så om nån vill åka in, smsa mig! :)
 
Hittade jättegamla (eller jättegamla, de är från i vintras) från när jag och Linn sov över hos Bex. Guuud! Saknar alla i klassen så otroligt mycket när jag verkligen tänker på det :(
 
 
 
 
 
 

hemma från landet

Yes, rubriken säger en del. Idag åkte jag och mamma hem från landet, men jag och pappa åker upp igen på ferdag kväll och då ska också min kompis Nadja följa med :) Ska bli kul!
Men när jag och mamma kom hem var det ju inte så fint väder så vi åkte in till city och kollade i lite butiker. Fick hem 2 saker, kanske kommer bilder senare.
 
Men i alla fall, min mobil är lite krånglig just nu så vi gick till en snubbe som tydligen skulle kunna fixa den, men tydligen inte. Det enda han gjorde var att radera alla mina appar och musik... Kul. Så nu håller jag på att synkronisera alla appar och musik och så till mobilen. Som tur är hade jag sparat allt på datorn (på iTunes) så nu kommer allt tillbaka!

Men min kamera kommer nog inte funka. Han sa att jag skulle "uppdatera" den till en äldre version, för att den nyaste versionen man kunda uppdatera iPhonen till har tydligen ställt till det för många...
 
 
bild från i början utav sommaren! <3
 

Fredag !

Idag är det fredag och mina planerar är följande:
• sola i detta fantastiska vädret ( inte ett moln på himmelen! )
• Kolla på en seglartävling som en utav mina kompisar är med i
• åka in till Norrtälje och hämta pappas mobil, och förhoppningsvis köpa en ny bikini till mig
Sedan bara chilla här på landet, ta ett kvällsdopp och spela kort eller något :)

Denna dag blir nog riktigt bra, trots att min hals aldrig förbättras...


Torsdag

Idag har det blivit fint väder här på landet igen, dock lite blåsigt, men fint.
Nackdelen är att jag mår inte så himla bra... Känns som om jag har en knöl i halsen och kan nästan inte andas... Usch, hatar att må dåligt!
Men jag tänkte ta och sätta mig i solen ett tag nu, vilket jag alltid gör för det är ju så himla skönt!

Igår var jag och pappa inne i Norrtälje för att köpa mjukisar till mig (glömde mina hemma i sthlm) och en mobil till pappa. Lite skillnad mellan de två sakerna :D
Han köpte en HTC och det ska bli urkul att testa den, för jag kommer nog låna den en del nu när min mobil typ inte fungerar... Men vi ska kolla på en ny till mig på fre, förhoppningsvis :)

Mina planer till imorgon skriver jag imorgon!
Ha en bra dag!


Tisdag

Hej och godmorgon alla!
Vaknade idag av att våra kompisars hund hoppade upp i mil säng, vilket var typ kl. 06.30. Så jag har haft det lite svårt att sova sen dess... Men nu har jag gått upp för att sätta mig i solen ett tag mesans alla andra utom jag och pappa ligger i sängarna och sover.

Idag är det toppenfint väder så vi ska nog dra till en stor strand som vi brukar göra här på landet när det är fint väder!
Sedan ska våra kompisar hem.

Jag är ju så himla duktig också så att jag lyckades glömma mina mjukisar när jag ska vara här i ca. 3 veckor. Så jag får bog åka in till "stan" och köpa ett par. Annars har jag ju inget skönt att ha på mig framåt kvällskvisten :/

Men hoppas ni får en bra dag i solskenet!
Sorry för lite dåliga bilder men jag bloggar från Ipaden så det kan tyvärr inte bli mycket bättre...


Counryside details

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new in

Har typ blivit galen i kjolar, klänningar och shorts nu till sommaren, vilket jag aldriga har varit förr. Har hatat att gå omkring i klänningar, och absolut hatat shorts och kjolar. Men inte nu, vilket jag är glad över eftersom det är supersnyggt på sommaren!
 
Så här kommer lite nya shorts och kjolar som jag nyss införskaffade-
Från H&M, som jag tyvärr köpte i en storlek förstor (fanns bara den kvar), men mamma ska sy in den så den kommer snart sitta perfekt.
Denna kommer också från H&M, fick den i början på denna vecka (beställde den)
Den är jättefin nu på sommaren när man har lite bruna ben.

Sorry för ganska kass bild, men dessa är från New Yorker som jag köpte i Västerås på rean. Ett riktigt kap!
Fickorna är inte riktigt i min smak men det är bara att vika upp dem.
Samma med dessa, ett kap från Västerås!
 
 
 

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter 4 sköna och roliga dagar med Josephine i Västerås!
Idag har vädret varit underbart! Så det var lite tråkigt att sitta i en buss i 1 och en halv timme... Men, men.det är ändå skönt att vara hemma nu. Men imorgon drar jag och pappa dra till landet och om detta väder håller i sig ska vi dra till någon strand och sooola!

Hoppas ni har det bra <3 uppdaterar senare i veckan


Lördag

Idag har vi bara legat vid och i Poolen och solat här. Har varit superfint och varmt väder! Imorgon ska det tydligen bli 27, uppemot 30 grader!!! Helt sjukt!
Men imorgon ska jag hem :( först ska jag till mormor som också bor här i Västerås, sedan åker jag hem vid 6-tiden.
Ska bli mysigt att träffa mormor som jag inte gjort på ett tag'

Men nu ska jag sova innan alla mygg letar sig in hit!
Godnatt :*

Här kommer en bild från idag --->


Godnatt!

Ligger i ett mörklagt och sommarsvalt rum hos Josephines farmor och farfar här i Västerås. Myggorna har precis hittat sig in via det öppna fönstret utan myggnät, men jag ska nog klara natten utan problem, det är bara att täcka ansiktet lite lätt med täcket ;)

Vi bestämde oss för att sova lite tidigare idag eftersom vi somnade runt 03.00 igår ( eller idag eller vad man nu ska säga ) eftersom en nioårig kille höll oss vakna i vardagsrummet framför teven och musik i bakrunden från hans mobil till kl. 02.00. Så idag var vi bra trötta!

Men nu ska jag blunda och försöka sova så att jag inte får några irriterande myggbett innan jag ska sova nu!
Godnatt :*
Bild från Power Meet idag --->


Power meet

Sitter här i Västetås City med Josephine och väntar på att Power meet ska börja, för er som inte vet vad det är är det en träff för de som har raggarbilar. Så de åker runt i staden och så får alla kolla på.
Idag vaknade vi typ 11.30 och drog in till city, och hör har vi gått runt sedan dess. Både Josephine och jag fick med oss saker hem! Det är ju rea överallt nu så det är super!

Igår skapade jag och Josephine en blogg tsm så kolla gärna in den: emmajosephine.blogg.se
( kan inte länka nu eftersom jag har mobilen )
Ha det bra!
Våran lunch idag --->


today

Idag ska jag och Josepine fara iväg till Västerås, hem till henne.
Ska bli jättekul att spendera... får se, tror det blir 4 dagar där! Hoppas på fint, varmt och soligt väder så att man kan ligga och bara njuta utomhus i solen med kanske ett glas juice i handen och en intressant tidning och bara prata. Ska bli skönt att komma bort hemifrån ett tag.
 
När jag sedan kommer hem ska jag och pappa dra till landet, och där kommer vi stanna i hela 3 veckor! Sedan den fjärde veckan kommer mamma och då ska vi dra till Öland! Ska bli superkul!
Vi var på Öland förra sommaren och det var verkligen som att befinna sig utomlands! Stränderna är helt otroligt vackra, med vit och len sand. Havet är till och med sådär blått som man drömmer om. Jättehärligt!
 
Men ska åka till TC 12.29 idag så kanske inte ska sitta vid datorn allt för länge så att jag glömmer bort tiden.
 
Så bara så att ni vet kommer ni inte att få så bra uppdatering på väldigt länge. Men när jag kommer tillbaka så kommer det nog upp en bildbomb.
 
 
 
 
 
 
 

Midsommarbilder

Vi var på Vätö och firade midsommar i år, som alltid. Det var jättemysigt och trevligt med relativt bra väder, kvällsdopp i en varm sjö och trevligt sällskap!

De bilderna som kommer först är från morgonen/eftermiddagen innan vi åkte dit.

UNDERBART midsommarväder!
 
 
kortspel med Wilma när vi väl kom fram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan var det massa bilder ifrån 5-kampen osv, men de bilderna var inte så bra...
 
Mend etta var ett par bilder från midsommar iaf!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

idag

Idag ska jag dra till Grönan med Josephine, ska bli kul!
Men innan det måste jag duscha och göra mig i ordning vilket jag tänker börja med nu.
 
Varje gång jag sätter klockan vaknar jag jättetidigt. Satte den på 10.00 idag men vaknade 06.50!!! Fattar inte vad det är som är fel, och jag gick liksom och lade mig 01.30 igår så har ju inte direkt fått sova länge. Ska kanske gå och lägga mig ett tag och sova till 10.00 eller nåt, vi får la se.
 
Men hoppas ni får en bra, solig dag! Ser väldigt lovande ut, skön dag för Grönan!
 
Från landet förra veckan
 
 
 

Söderstadion <3

Sitter också och tänker lite smått på hur allt kommer vara när inte Söderstadion finns.
Man har aldrig riktigt längtat tillbaka eftersom man vet att man efter nästa bortamatch ska få komma tillbaks till exakt denna plats. Men nu börjar längtan smyga sig på. Kände det inte riktigt då, att det var dags, att ta farväl. Allt kändes som vanligt. Förutom alla snygga tifon och fansen som var helt till sig. Men ändå, allt kändes som en vanlig match.
Men nu kommer man aldrig att få komma tillbaka. Känner en klump i halsen när jag verkligen börjar tänka på det. Jag vet att Söderstadion har funnits så länge så att många rättare sagt växt upp där, växt upp bland fansen, sjungigt i klacken, sjungigt med klacken, sett spelarna år efter år kämpa sig mot 3 poäng, kämpa sig upp mot toppen. Men nu, vad händer nu. Kommer stämningen bli den samma på Nya Söderstadion. Eller kommer allt bara falla i bitar... Jag vill inte tänka längre... Det är helt otroligt att detta händer, varför... Vi behöver denna plats att hämta nya krafter ifrån. Vi behöver denna stämning för att känna tro och hopp, visst, det ska bli kul med något nytt men samtidigt är det här vi hör hemma. På Söderstadion, det är här vi vill känna glädje, tro, hopp och kärlek. Det är här vi vill vara resten av våra liv.
Söderstadion, du har gett så mycket i mitt gämförelse korta liv. Och jag skulle vilja att jag var född tidigare, för då skulle jag haft chansen att få uppleva allt som jag nu inte upplevt på här.
Denna ännu lilla text kan fortsätta till minst 5 sidor, så jag hoppas att du förstår, även fast du inte är ett levande ting, men du är fyllt med så många ännu kvarlevande minnen att du kommer förbli levande du också.
Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan, i mitt hjärta! Tack för de här åren <3
 
Jag kommer att sakna dig!
 
 
 
 
 
 

tisdag

Känns som dagarna bara flyter på, men jag vet inte varför...
Vet inte hur jag känner mig, om jag känner mig lugn, glad, sur, ledsen eller något annat.
Längtar efter klassen! Så sjukt jäkla mycket, men vill ändå inte tillbaka till skolan. Det känns som om mycket kommer ändras nästa termin, vi ska få 2 nya klasskompisar, 2 ska sluta... Känns absolut inte bra.
Vill bara att allt ska flyta på som det gjort förrut. Vet att det kanske låter konstigt, men ni som går i 7e (blivande 8e) känner nog typ samma sak.
 
Idag har jag inget inplanerat, imorgon kanske jag och Olivia ska gå på Grönan. Och på torsdag ska jag åka upp med Josephine hem till henne! Ska bli skönt att komma bort hemifrån.
Trodde att det skulle vara skönt att vara hemma ett tag, men det känns bara som om man sitter och väntar på att skolan ska börja här... Inte kul alls, inte direkt en frestande kännsla.

Men det blir nog annorlunda när jag träffar lite kompisar, får vi hoppas!
bild från landet
 

 
 
 

måndag

Förslåt för att jag inte bloggat så mycket men jag tror att ni inte heller har så mycket tid framför datorn när det är sommarlov och man är borta... :)
 
Men nu sitte rjag och ska föra över alla bilder som jag har på kameran till en hårdisk så det kommer ta ett tag att först föra över dem till datorn.
 
Idag har jag inte gjort något alls. Varit innomhus, kollat på film mm.
Efter att ha varit på landet en hel vecka med kompisar så var det rätt skönt.
 
Det var jag Josefin och Alex som var på landet, vi hade det kul med hyffsat fint väder hela tiden. Bada gjorde vi mycket vilket är bra för det är det ska sommaren innehålla, bad.
Sedan åkte vi till en kompis, Karl, som har landställe ganska nära mitt, och så var vi där i 2 dagar och en natt. Superkul!
 
På tors åker jag till Västerås med Josephine och där ska jag vara tills på mån och sedan är jag och pappa på landet i 3 veckor! Sååå skönt med sommarlov!
Och nu har många fått semester också så nu är det mycket folk på landet i vårat område vilket är jättekul!
 Bilde från i helgen kommer!

RSS 2.0