Brasan

Lover er att ta bilder på Valborgsbrasan. Vi ska cykla dit alldeles strax. Så när jag kommer hem, eller i morgon blir det valborgsbilder :) Ha en bra Valborg!

Kungsträdgården

Idag efter Skansen var jag o mamma i stan. Vi gick lite på Östermalm vid vattnet för att det var så OTROLIGT varmt så då tog jag lite bilder på körsbärsträden i Kungsträdgården.(pluss en till bild vid vattnet)
typ alla tog foton :)
lite mycket bilder på en och samma sak, men det e ju så otroligt vackert ;D

lite nytt

Idag fick jag lite nagel grejer av mamma... Här kommer en bild
Depend nagelacks-remover, Depend nagelack (väldigt ljust, typ om man inte känner för nån fär fast det ändå skiftar lite rosa om den :)) och nån grej där man kan göra naglarna blankare, mattare, eler bara slipa dem (heter det slipa naglarna? hehe)
närmare bild på den där grejen där man kan slipa naglarna, göra de blankare eller mattare osv :)

bilder från körfestivalen

Här kommer lite bilder från körfestivalen vi har haft under denna vecka :)
Alla bilder är från morgon ceremonien som vi hade i Filadelfiakyrkan
Kören från Armenien
Här kommer kören från USA eller Kanada upp på scen (?)
Körerna från Armenien, Ungern, USA eller Kanada
Kören från Ungern som vi hade :) Asså med "hade" menar jag att alla klasser hade en egen kör de skulle ta hand om och visa runt i skolan på första dagen och vissa hade 2 st som bodde hemma hos en i... aaa, vad blir det nu typ 6 dagar :)

Valborg

Idag är det valborg! Vi har varit på Skansen med skolan idag för att typ sjunga och säga adjö till alla körer som kom till Sverige för att vara med på våran körfestival Let The Future Sing
det har varit så kul att ha er här :)
Glad Valborg eller vad man säger

Guldkort!

Japp, idag har jag varit på Grönan (ganska mycket folk asså) ! Men det gick jätte fort o komma in eftersom jag har Guldkort nu, det e lixom bara och dra kortet i entrén och sen köpa (eller rättare sagt få, eftersom man har Guldkort) ett åkband :) Det går typ på 3 sek :) och då behöver man ju inte stå i en 100 meters lång kö i 1000 tim för att köpa inträde och åkband utan det e bara att gå in! Nu låter det säkert som om jag skryter men asså det e verkligen toppen att ha det! Så om ni kan o vill köp det då!

Här kommer en bild på mig nu (eftersom att jag e så stolt över mitt så kallat "Guldåkband")
...hehe... ;)

Grönan...?

Asså jag vet inte om jag sa till Grönan idag, jag vill men ...
Vet inte varför jag halvvill...Men vi får hoppas att det blir kul!
Men vad tycker ni? Ska jag gå eller ej? Kommentera!
Gammal bild :)

Konsert

Idag ska våran klass kolla på en konsert i Konserthuset, vi ska också ställa oss upp och sjunga en liiiten snutt av en sång. Asså vi sitter i publiken om ni inte förstod det ;)
Sen blir det nog Grönan efteråt. :)
Nu ska jag duscha.... Guuud vad jag e bra på att skriva inlägg idag...
Ne, men det verkar som att det kommer vara väldigt fint väder idag så man behöver ju inte gå med paraply och regnjacka direkt va?
Men ha en bra dag så bloggar jag senare ikväll/eftermiddag :)

Godnatt!

Imorgon blir det att gå upp relativt tidigt eftersom vi ska sjunga på en konsert (eller mest se, typ sjunga i 3 sek) kl. 12.45 i Konserthuset. Sen blir det troligtvis Grönan. Tror jag :)
Men för att jag ska orka morgondagen utan några sura miner så måste jag nog gå o lägga mig nu :)
(liten) bild på mig från förra valborgsmässoafton :)

Hammarby- IK Brage

Idag vann Bajen med 2-0 mot IK Brage!!! Så jäkla bra! Passningsspelet i andra halvlek var toppen!
Lallet var som vanligt glad efter matchen :D
Men bra Hammarby! Nu ligger ni 1:a i Superettan!!! Ni ska vara stolta!

Idag

Jag vet, jag är verkligen BÄST på att skriva rubriker... ;)
Idag har jag, Linn, Nadja och Bex varit i Kungsträdgården o köpt good glass o suttit där ett tag o stekt i solen hehe, neee ;) Sen gick vi till Gallerian o gick på Hollister :) Det var en allmänt slapp dag idag (typ).
Imorgon blir det GRÖNALUND!!! Med några i klassen (jag ska få Guldkort!!!) efter en konsert som vi ska kolla på o vara med i i typ 3 sek eller nåt men aja. Det ska i alla fall bli kul att gå på Grönan efter det!
På söndag blir det konsert för oss o en kör från Armenien tror jag i Konserthuset :) Sen på måndag så är det dags för alla körer att åka hem :( (eller på tis morgon?) Så nu kan man säga att festivalen närmar sig sitt slut . På måndag (VALBORG) så ska alla körer o vi sjunga på skansen, vårlåtar antar jag... Och sen på kvällen blir det att dra till nån brasa tror jag :)
Och så är vi lediga på tis (vilket alla är för då är det nån röd dag) Men vi är också lediga ons, tors, fre!!! Det är inte niii! Men det är ju bara för att vi har haft körfestival o den har tagit lite av vår lediga tid :) MOAHAHAHAHAHA!!! Neee, sorry. Jag blir alltid så skadeglad när jag är t.ex. ledig och inte andra e det... ;)

För vi är bajen, hammarby!

(det står hammarby på armbandet, för de som inte ser det)
På fredag är det match igen! Mot IK Brage! De vann med 2-0 på träningsmatchen så de har ju en stor chans att vinna!
bild från förra matchen mot BP

...

Nu har jag kollat på film i typ 2 timmar . Eva och Adam. Men den e faktiskt bra ;)
Nu e klockan liiiite över åtta o jag ska kolla om det finns nåt kul på tv.
Dagens outfit var (utan bild)
Kappahl jeans
Hollister t-shirt
Hollister kofta
från sportlovet <3

Film!

Gissa vad jag kollar på?! Jo, Eva och Adam filmen. På youtube då. Men det är ju kul o kolla på gammla filmer.  hehe

Godnatt!

Nu är det dags för mig att gå o sova :( Jag ska inte upp så jätte tidigt i morgon (07.00) det kanske det är för er, men jag brukar gå upp 06.00 men i och med att vi börjar 08.45 så kan jag gå upp senare. Vi åker ju t-bana till skolan så det är därför jag går upp extra tidigt. Men eftersom att vi har körfestival nu så ska vi till en kyrka på typ "morgon konsert" varje morgon och höra körerna från de andra länderna sjunga våra svenska låtar o vi deras låtar :) Det är jätte kul o lyssna på alla som sjunger på olika språk :D
Men nu ska jag i alla fall gå o lägga mig. Kommer nog komma upp en "dagens outfit" i morgon på morgonen också om ni har tur, hehe :)

Mellis

Nu har jag kommit hem o såklart sätter jag mig vid datorn med gott mellis framför mig ;)
Idag har den Ungerska kören kommit till oss på skolan och vi var med dem hela dagen för att lära känna de :)
Vissa förstod inte engelska så då var det ju lite svårt att kommunicera med varann. Men som tur var har vi en klasskompis (Josephine) som kan ungerska. Men det var lite jobbigt ibland för alla typ pratade med henne hela tiden... Men aja, jag brydde mig inte speciellt mycket. Men det var kul o träffa dem i alla fall !

Dagens Outfit

Hollister tröja (ny)
Kappahl jeans
Jag vet att det är typ 3 st vita sträck på mig men det är från solen som tränger sig in igenom mina persienner ;)
Ha en bra dag! Bloggar sen när jag kommer hem!

Just idag är jag stark!

Tog bara ett filmklipp från Youtube :) Men jag älskar ju Bajen så det var ju bra att den här videon eller rättare sagt sången kommer upp på bloggen! Det var på tiden!
Och så den gammla hederliga "Bajen va' namnet"

Ingen promenix

Det blev ingen promenix för mig för jag hade lite fullt upp med att skriva ut min/mitt dikt/rim.
Men nu är jag klar med det,  det tog i och för sig inte så lång tid :) Men nu sitter jag o lyssnar på gammla sommarplågor från typ 2010 eller nåt ;)
Ikväll blir det mys i soffan och lyckan i LA (inte Wermland forever....)
GUUUd vad skönt det är när man har öppet fönster i sitt rum! Det kommer så himla sköna o friska vårvindar in i rummet :) hehe. Men det e ju sant.
Idag har det varit väldigt fint väder o då längtar man absolut till sommaren!!! Men nu lyssnar jag på Waving flag hehe :)
En jätte fin sommarbild från Falun 2011 . Men den blev ju såklart åt fel håll... Men ni ser hur fin den är ändå!

Coolisharna

Här kommer lite bilder från i helgen när jag, Bex och Nadja sov över hos Linn
Bex dansar framför tven (vet ej varför ;))
Linn spelar gitar och Nadja syns på kanten av bilden :)
2 bilder, hehe. Inte så mycket men aja. Efter detta så åkte vi in till stan o shoppade lite :) Vi var väldigt morgontrötta på måndagen (vi var komplediga) så vi kom typ aldrig iväg... Men det gick i alla fall att komma upp ur sängen vilket jag först trodde skulle vara en omöjlighet :D
Snart ska jag o mamma nog gå ut på en promenix i det finfina vädret!

Hammarby"vägg"

Eftersom att jag är väldigt "kär" i Hammarby just nu så har jag valt att sätta upp Hammarby halsdukar på min vägg ;)
såhär ser det ut på min vägg just nu :)

Nytt

Änkel men ganska fin tröja från New Yorker
vanlig vit blus som jag ska ha på mina konserter.
Från Sisters
snygg Hollister skjorta
en "kedja" eller vad man nu ska kalla det som man ska ha på sidan av sina solglasögon
såhär
tog bilden från google, det kanske syns ;)

Körvecka

Idag har alla körer kommit till vår skola och land hehe :) De kommer från Estland, Kina, USA, Kanada och Ungern. Men Ungern som vi ska ta imot kommer i morgon. Men det är i alla fall jätte kul att gå runt på skolan o träffa på några kineser helt plötsligt, och några i klassen spelar basket med några från New York :D
Det är i alla fall jätte kul och lite heftigt att de kommer till Sverige och kommer ha konserter med oss och vara i vår skola o ha det kul hehe:)
Hade tängt att jobba lite med mitt personföredrag o så men vi får se om det verkligen blir av idag... :/

Godmorgon! ♥

Hej o godmorgon! Idag är det en vanlig dag i skolan med lektioner osv. Vi ska ha matte diagnos dock fast det oroar jag mig inte direkt för.
Men i morgon så börjar körveckan för oss för då kommer ungrarna hit och ska träffa oss :) Jag ska inte ha nån som bor hemma  hos mig men några i vår klass ska ha det :) Det ska bli kul! Idag ska jag försöka lägga upp det jag har köpt o fått de senaste dagarna ;)

Ha en bra dag!

Nu var det dags igen!

Hammarby vinner sin tredje match! De har vunnit alla sina matcher som det har spelat senast! 3-1 blev det!!! Kan ni fatta!!! Jag va där o kolla! Och guuud vilket tryck det var! Christophe Lallet var klart matchens lirare! Här kommer en bild


hemmamatch!

Snart blir det middag på nån resturant med Linn, min pappa och hennes pappa innan vi ska gå på Hammarby-BK match! Så nu håller jag på att sätta på mig riktigt hammarbyinspererade kläder :D hehe!
Men idag har jag, Bex, Linn och Nadja varit i Gallerian och shoppat lite hehe, ni får se vad sen :) Vi har ju sovit över hos Linn igår till idag satt det var riktigt kul! ni kan få se lite bilder sen.

Sorry för dålig uppdatering ... :/

Godmorgon

Idag ska jag sova över hos Linn med 2 coolishar till :) Jag la inte upp kläderna jag fick igår men de kan komma idag.
Nu ska jag spela lite Sims 3, hehe ;D
Som vanligt är det jätte dåligt väder här hemma :( Men vi får hoppas att det blir lite finare... Hoppas, hoppas, hoppas. Så att man blir lite gladare :)
Längtar till sommaren! Det är så himla skönt att vara på landet !!!

Hemma

Jag o mamma har precis kommit hem från Kista Galleria o nu sitter jag i soffan o kollar på sveriges fulaste hem :) jag fick lite saker av mamma men det får ni se ikväll :)


Ni måste bara se :)








Dagens outfit


Hollister tröja (ny)
Kappahl byxor

Här kommer en liten spexig bild som jag bara tog för att det var kul, hehe :)

hehe, jag vet jag ser.... väldigt konstig ut på denna bild. Men det var meningen :D

Godnatt

Gammal bild. (vet inte riktigt vsd jag gör men aja) GODNATT! <333

Slaggnings dags

Tänker nog snart gå o sova. För jag är så otroligt trött. Och så tängte jag nog börja läsa Hungerspelen del 1 :) De kom för typ 5 dagar sen ! Jag började tjuvläsa typ 5 sidor igår så jag vet lite hur den börjar i boken. för i boken är det ju mycket mer detalierat än vad det är i filmen. Men aaa. Nu ska jag i alla fall gå till säng o läsa :)
Bloggar mer i morrn <3<3<3
Här kommer lite bilder
Härliga landet <3 Vill verkligen åka dit NU! Men det kommer senare :)
En svan o gulliga ungar vid vår strand på landet <3 Svanen typ attackerade oss efter jag hade tagit denna bild :D
Bad nån stans på försommaren förra året (såklart) så himla kallt i vattnet !
Solnedgång (fotot är på sniskan, jag vet...)
pappas gammla drag på landet :)
Sverige flaggan som vi har hängande utanför våran dörr :) (jag vet denna bild är också på sniskan men ni ser ju vad det är :))
Kände att jag längtade väldigt mycket efter sommar nu så därför la jag upp lite sommarbilder :)

New girl

Ni måste se på tvserien New girl som går på kanal 4 kl. 21.30 ! Så himla bra! Kommer kolla på det varjen fredag fremöver! Så himla, himla bra!
Här kommer trailern
Den är så himla bra! Kolla på hela! Och börja kolla på den på ferdagar kl 21.30 på 4:an <3

fredag

Snart blir det naturgodis, Högklackat (ett program) och Newgirl (ett program) ! Värsta softish kvällen! I morgon ska jag o mamma dra till Sickla och ja vem vet kanske köpa nåt. Vi ska i alla fall köpa en vit vanlig konsertblus. Religionsprovet gick nog hyffsat i alla fall, ganska nöjd med min prestation :)
På söndag ska jag sova hos Linn med Bex och Nadja :) Ska bli sååå kul! Sen på måndagen ska vi åka in till stan och kolla i affärer osv. Då har pappa kommit hem från Danmark också så då ska vi på Hammarby-Brommapojkarna! Hemmamatch! Ska bli sååå kul det med! Har gjort typ alla läxor till nästa vecka också! Till och med skrivit klart min dikt/rim :)
Jag för typ 4 år sedan i Göteborg! Längtar till sommarn när man kan sitta ute på kvällen klädd såhar :)
Ha en skön fredag och helg!

Nytt

Hollister tröja med typ spets eller vad det nu heter på framsidan
en närbild på det, om man ser det :)
Enkel men skön o fin tröja från Hollister
Enkel men somsagt fin och skön t-shirt från Hollister den med :)
Det var mina nya kläder från i Torsdags

Hammarby-Brommapojkarna

Jag o pappa ska förhoppningsvis gå på Hammarby-Brommapojkarna på måndag!!! YEEEEE! Längtar sååå otroligt mycket :)

Hollister

Idag efter skolan var jag o mamma och shoppade lite på Hollister i Gallerian. Jag fick 3 saker som jag blev nöjd med ;) Hon köpte en jätte fin sak till sig själv också sol vi kan låna av varandra :) lägger inte upp bilder nu för jag har inte tagit några :/ men de kommer i morrn :) i morgon är det Religionsprov :( skiiit! Men det är i alla fall inte den första lektionen :) jag ska läsa lite till medans jag ligger i sängen... Går o lägger mig ganska tidigt idag för att jag kände att det inte fanns nå kul o göra, inget på tv osv... Hehe ;D bloggar mer i morrn :)


Champions league

Ikväll är det Champions League på 3:an kl halv nio tror jag. Chelsea mot Barcelona. Vet inte riktigt vilket jag ska hålla på, men tror det blir Barca :) Idag har det varit en relativt lugn dag på skolan, inte så mycket att göra utom rep till Körfestivalen. Nu sitter jag och skypar och ska snart träna på religionen eftersom vi ska ha prov på fredag :(

det var inte länge sedan det såg ut såhär på marken ;) Tur att det närmar sig riktig vår nu i alla fall

Läxooor....

Nu drar jag bort från Bajen snacket och går in i allvaret med de här jävlans läxorna!!! Nu ska jag faktiskt träna på religion för att vi har prov på fredag!!! :( Men japp, därför måste jag dra in till köket (sitter typ aldrig i mitt sum och gör läxorna...) nu och ta fram religions boken och låta mamma förhöra mig på typ alla religioner som vi ska ha prov på... :) Ye, fasen va kul!

Här får ni glo på en bild på mig från Lucia. Eftersom jag går på en musikskola så har vi lucia konsert i Globen varje år och då ska man ha en lingon eller buxbomkrans på sig, och här var min krans :) Nästa vecka ska vi har körfestival med körer från Armenien, Estland, Kanada, USA, Kina och Ungern . Och sen efter det ska vi vara lediga tis, ons, tors och fre. På måndagen ska vi bara sjunga på Skansen på Valborg och sen är vi lediga! Så jäkla slönt! Och ingen annan skola är ledig då och det är ju det som är kul hehe, sorry :) (skadeglädje ;))

Likheter

Sebastian Castro-tello 180 cm lång
Sebastian Bojassen 184 cm lång
De är faktiskt ganska lika... Castro är 180 cm lång och Bojassen 4 cm längre, båda har varit skyttekungar på en varsin av de 2 senaste matcherna, båda heter Sebastian och är rätt lika... Hmm,  de kanske är dubbelgångare. Hehe, drev bara. Men aja det är faktiskt liiiite lika i alla fall :)

Världens bästa målis!

Hammarbys absolut bästa målvakt är såklart Johannes Hopf! Så himla lång och skit bra i målet!

2-1!!!!!!!!!!

Är bara tvungen att skriva detta: Hammarby vann mot Umeå med 2-1! Asså i första halvlek så stod det 1-0 till umeå och jag trodde verkligen det var kört för Bajen var lite typ slöa på nåt sätt och Umeå hade flera målchanser... Men i andra halvlek vände allt! Det var verkligen Hammarbys halvlek! Så himmla bra spelat! Sebastian Castro-tello var verkligen matchenslirare denna match! Jag trodde Sebastian Bojassen skulle komma och vara målskyttekungen denna match också men nej, fast det är bra att det är olika varje match. Nu är det bra att hoppas på att de vinner hemmamatchen mot Brommapojkarna på måndag den 23 Aprill! De förlorde träningsmatchen mot de med 3-0... Men det betyder inta att de inte kan vinna!

Castro=Matchenslirare

Fortsätt såhär bajen så kommer ni fasen komma upp i Allsevenskan nästa sesong! <3<3<3 Love to you!

Sorry

Japp, sorry att jag inte har bloggat. Men jag har inte hunnit :( Har haft lite läxor att ta itu med! Men aja. Snart är det värsta över för denna vecka i alla fall... :) Hoppas ni har haft en bra vecka!

Längtar!!!

Längtar så otroligt mycket till i morgon!!! Inte för att det e skola men Hammarby har borta match mot Umeå! Kl 19.20 kommer jag sitta bänkad framför tven! <3 f*n bajen, vin denna match också!

Nu ska jag fortsätta kolla på Partaj!


Gustavsberg

Jag tror det hette så... Hehe :)
Ne , men idag ska jag o mamma till nåt som heter typ Gustavs... Nånting. Vi ska typ köpa nåt porslin, glas eller tallrikar osv. Vi får se vad det blir. För hon fick nåt presentkort på nåt ,ärke som säljer porslin och grejer... Hehe. Ne men det ska vi idag i alla fall :)

Sommar, sommar, sommar!
Längtar!!!

Från Farmor

Här kommer det jag fick från farmor i fredags:
image description

"blomper" eller vad det nu heter till mobilen. det var säkert fel namn så vi säger bara sidoskal eller nått... ;)

Dance with the devil



sitter och lyssnar på musik på Spotify! Bilderna kommer senare, orkar inte lägga upp de nu. <333 Ska sitta och njuta av alla otroligt bra låtar på min spotify lista :)

Nytt

yes, nu har jag gjort lite nytt på bloggen. Tröttnade lite på den gammla designen och headern... Men aaa. Vet inte om det här är en tillfällig men det får vi se, om jag hittar på nåt bättre så byter jag. Tycker ni den var någorlunda fin?
Jag tyckte att jag vile ha nåt Hammarbyigt på headern efter som att jag är väldigt galen i dem just nu!

Kommer lägga upp bilder på vad jag fick igår av farmor efter jag har ätit frulle vilket jag ska göra nu!

Det var ju inte riktigt såhär man ville ha det i mitten på Aprill...


rubrik...

Asså jag är sämst på rubriker men i alla fall. Idag har jag, mamma och farmor varit runt på olika ställen t.ex. på Port73 i Haninge. Där fikade vi och var inne på lite butiker jag fick 2 roliga saker av min jätte snälla farmor. En skål där det stod "fredagsmys" på och ett skal till iphonen. (båda sakerna var från In&Finn) Bilder kommer sen.

Nu ska jag äta sushi !!! (Kanske stavade fel, vet inte hur Sushi stavas. Kanske var rätt jag vet inte..)

Fråga

bexxii om Nytt från de senaste dagarna:
jääääääättefina linnen!!!! vad kosta dom? <3 <3 <3

SVAR: Tjena Bexi! Asså jag brukar inte skriva vad allt jag får eller köper kostar men om man frågar så visst hehe :)
Alla linnena kostade 129 kr st. De var på rean. Längtar efter dig! <3<3<3

dagens planer

Dagens planer kommer nog att bli så att jag, mamma och farmor ska åka till nåt ställe och kolla på typ tyg och grejer till farmor. Och så ska vi kolla på blommor till henne också och lite sånt.

Igäntligen skulle jag, Linn och Nadja göra nåt idag men Nadja kunde inte och nu vet jag inte om jag kan heller eftersom det kommer att bli ganska sent då. Så då kom vi på att vi kunde göra nåt med Bex också i veckan i stället :)

På Hammarby-Halmsta matchen i måndags! Pappa var på den med några polare! Fasen vad avundsjuk jag var då!!! :O

Västerås bilder


Vi gick på promenad nästan varje dag och vi gick ganska ofta längst en å som heter Svartån och här går vi längst den.

En sovande and i den fina vårdagen

Gammla fina hus vid ån

En stor byggnad som var ett gammalt typ järnverk eller nåt typ kopparverk... Aaa nåt sånt var det i alla fall. Det såg vi påväg till min halv morbror som precis har fått en son som vi skulle hälsa på :)

Det var lite bilder
p.s. alla bilder som ni har sett nu är redigerade i ett program som heter Picasa som man kan ladda ned till datorn

Bajen "Paraden"

Här kommer lite bilder från i måndags när vi var och kollade på Bajen"paraden" där alla Bajjare gick på som en parad till Söderstadion från Medis. Riktigt coolt att se på ! Men vi stannade inte så jätte länge så vi fick inte se det riktigt STORA som kom sedan men, men det var coolt ändå :)


Där alla stod och fotograferade, några gick där också som var med i "paraden"

här ser ni hur otroligt fullt det var där alla gick och skulle komma in på läktaren till Söderstadion! Till Hammarbys premiär match (men det vet ni nog redan eftersom jag har nämt det några ggr :))

En kille som jag tyckte hade en rolig hatt på sig med horn hehe ;D

Skitmycket folk uppe på bron vid Gullmars


En cool flagga (sorry, mitt finger är lite ivägen där uppe )

Jag o mamma såg denna bil typ 4 ggr efter vi hade sett den där vid Gullmars. Hehe, cool va?! Ett riktigt bajenfan måste ha suttit i den bilen :D

Det var lite bilder från Bajen "paraden" i måndags.
I nästa inlägg kommer ni kunna se lite bilder från när jag var i Västerås



Nytt från de senaste dagarna


grått linne från Hollister

Ett likadant blått linne från Hollister

Ett annat typ av linne från Hollister



Skor från Kappa

Blev fle håll på bilden men aja...
Hammarby tröja från Hammarbyshoppen
Hammarby Iphone skal från Hammarbyshoppen det med

Grönt nagelack från Loreal (för att jag ska kunna måla naglarna grönt och vitt, så att man ser att man är ett riktigt Hammarby fan!!! Jag vet att jag är galen i dem just nu ;)) För de som vill veta vilken färgkod det har så är det 612

Det var det jag har köpt och fått de senaste dagarna :)

Hammarbys bästa enligt mig just nu

Christophe Lallet och Sebastian Bojassen. Båda var riktiga lirare i måndags på premiärmatchen på Söderstadion!


Bajen shoppen

Idag blir det förhoppningsvis Bajen shoppen inne på Hornsgatan med mamma och pappa! :)
Men först måste i äta lunch och göra oss i årdning. Men om jag köper nåt så kommer jag lägga upp bilder på det när jag kommer hem. För jag har ju inte lagt upp bilderna på det jag o mamma köpte igår så att det kommer att komma :)

Längtar tills Bajen ska spela mot Umeå den 16 aprill! Hoppas de vinner då igen så att de kan komma upp i Allsvenskan typ nästa sesong eller nåt ;)  Ska bli sjukt kul om jag hittar det jag letar efter i Bajen shoppen idag. Men det beror ju också på priset förstås men ja, ja det kommer bli kul ändå!


Nu längtar man till sommarn asså!

Shopping med mamma

Idag har jag shoppat lite med mamma på Hollister i TäbyC. Det blev 3 fina linnen så inte så mycket men lite i alla fall. Bilderna kan komma upp senare. Jag tängte precis börja med min PowerPoint till vårat föredrag som jag ska ha v. 19 men då insåg jag att jag hade glömt det skriftliga arbetet i min skolbänk som såklart är i skolan för jag tar ju inte med mig bänken hem när det är lov :D
Men i morgon ska mamma skriva ut arbetet från sin dator för där ligger det så jag får börja i morgon i stället vilket var ganska skönt eftersom jag inte hade nån lust att jobba nu. Men, men.

Nu ska jag i alla fall kolla på TopModel Sverige för det är ju final idag! yey!
Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna men jag tror att jag vill att Klara ska ta hem segern ;D

I morgon ska jag o mamma o pappa kanske åka till en Hammarby shop på typ Hornsgatan eller nåt för att köpa typ ett Bajen skal till min iphone om det finns och en kofta kanske ! Man måste ju stötta sit älsklingslag så gott det går!!! Jag är väldigt inne i hur det går för Hammarby i Superettan just nu för att igår kom jag på att jag så himla gärna ville gå på premiär matchen så att jag nästan skulle gjort vad som helst för att få en bilijett men, men man kan inte alltid få som man vill hehe :) Ne, men om man älskar ett lag så måste man vara inne i spelet så att säga :) Men vi får se om det kommer hem nåt Hammarbyigt imorgon! Vilket lag håller ni på?

Sorry, nu kommer jag bli som typ alla håller på på sina bloggar men, men ... Kan ni inte kommentera lite mer, det blir mycket roligare och blogga då (vet att alla skriver så men det är ju sant) och det är jätte kul att läsa alla kommentarer ! Så börja med det!

Jäklar vilket långt inlägg, ni som tog er tiden att läsa hela och alla andra förstås ha ett bra lov! (för er som inte har lov, ha en underbar vecka) <333



Jag som är lite galen i skidbacken ;D (vet faktiskt inte vad jag höll på med där...)

Forza Bajen!!!


Så jäkla braaa!

Första matchen vunnen med 1-0 så jäkla bra spelat Bajen!!! Premiär matchen blev en succe!!!


"Inte så mycket slår en premiär på Söderstadion"

Idag gäller det Bajen! Det är premiär mot Halmsta BK idag!!! Ni måste ta hem det här asså!
Match mot HBK på Söderstadion kl. 17.20 !
Bajen-bruden är redo för en storslagen premiär på Stadion! <333 (sööt när man var ung hehe)
It's time to win! <3333

HEMMA!

Vi åkte hem igår från Västerås så nu är jag hemma!
Vi har gjort mycket roligt bla, varit hos mormor och morfar, träffat mammas halv bror som har fått en son som då är typ min halv kusin ;) jätte söt var den lilla! Sen har vi bara tagit det lugnt och gått på stan och på promenader. Fikat och ätit mycket också!
Hela denna vecka kommer att bli slapp och skön! Åka in till stan nån dag och bara slappa!
Uppe i fjällen med en mysig brasa i huset <333
Ha en bra dag!

Hungerspelen trilogin!!!

Hungerspelen trilogin är snart min! På torsdag kommer den att komma hem till mig!
Jag beställde den alldeles nyss! YEY!!! Ni som inte har sett filmen måste se på den!!!
<333

Dagens outfit


Monki tröja
H&M Linne
Levis byxor
Holly & white armband

GLAD PÅSK!!! <333

Påskafton!

Idag är det somsagt påskafton och vi ska åka till Västerås snart :)
Ska bli jätte skönt och komma til en annan stad :)
Hoppas ni kommer ha det bra. Jag ska vara borta i 2-3 dagar tror jag så jag kommer blogga från mobilen om jag har tid. Men det kommer komma upp bilder sen när jag kommer hem !
HA EN BRA PÅSK!!!!!
tror ni att jag längtar tillbaka?! JAAAA!!!

Dagens outfit


H&M tröja
Kappahl linne
Kappahl jeans

Långfredag

Japp, idag är det somsagt långfredagen. Har inga dirket viktiga planer för mig. Men det kanske ska bli nån påsklunch eller nåt. Jag vet inte. Har fått ett påskägg på morgonen med lite örhängen som jag ville ha :) Så det var kul .
Och i morgon bär det av till mormor i Västerås för att fira påsk där. Sen på lördagen är vi hos henne och på söndagen åker vi till morfar och så ska vi åka till min halv moster också för att jag kanske ska få rida på nån utav hennes hästar :) Kul ska det bli i alla fall.
Idag ska nog jag o mamma åka till farstaC för att köpa en present till min faster som fyller år... hehe håller inte riktigt koll på vilken dag det är om det är idag eller i morgon eller nästa veckan... Sorry, är jätte dålig på datum och sånt :/ Men aaa vi ska i alla fall köpa något till henne. Men nu ska jag nog bara slappa och spela Sims 3 eller nåt.
I morse när jag vaknade fick jag typ panik för att jag trodde att jag hade försovigt mig till skolan men sen kom jag ju på att jag e ledig idag. Sån himla skön känsla asså!
Nu längtar man till sommarn asså !

Sagor för barn som är vuxna nu



Världens roligaste kväll!

Har precis kommit hem från tuben för att ha lämmnat Movitz, Johan och Bex där.
Kanske ska berätta vad vi gjorde först... hehe ;)
Movitz, Johan, Bex, Cecilia och Disa kom hem till mig efter skolan för att kolla på Paranormal Activity 1-3 men eftersom att vi inte orkade hyra 2:an så såg vi bara på 1:an och 3:an! Men det var SJUKT kul i alla fall!
När vi hade kollat klart på alla filmer så gick vi ut en sväng och hade det kul på min förra skolas skolgård! Gungade, sprang runt och hade det allmänt kul! Sen blev Cilla hämtad av sin mamma och pappa och då drog vi andra iväg till tuben (Disa blev hämtad innan bara satt ni vet... ;)) Stannade på några ställen för att typ gunga på bebis gungor och grejer... ;) Men i alla fall vi hade det så J***A kul!!!!!!!
Alldeles nyss öppnade jag en påskpresent från farmor och farfar, det var 300 kr och en trisslott (dock var det ingen vinst på den men, men) Sen har vi två STORA eller ganska små påskägg har hemma också... ;) Vi gömmer inte dem och håller på med sånt utan vi bara får typ... hehe. Vi är inte så traditionella på påsken :)
Hoppas ni får något gott och bra i era påskägg!
Många påskpussar och kramar från mig! <333

Bex, Linn och Nadja

Idag har det varit en soft dag med inte så mycket att göra :)

Efter skolan drog jag, Linn och Nadja hem till Bex och skulle igäntligen hyrit film men eftersom att man typ måste vara en viss ålder för att hyra så gjorde vi det inte. Men vi köpte naturgodis, juice, nötter, jordgubbar och annanas för att smaksa på medan vi kollade på tv och hade det kul och det var skiiiit skkönt med tanke på att vi hade haft världens jobbigaste gympa lektion innan!!!
! Men det var jätte kul i alla fall!
Nu ska jag o mamma gå på promenad sen blir det bara soft och kolla på programmet Tunnelbanan :)
Ha en fortsatt trevlig dag! Men i morgon blir det kul för mig och många andra för då ska vi kolla på Paranormal Activity 1-3 hemma hos mig!!! YEY
spex gånger 1000

Dagens outfit

MQ tshirt
Kappahl byxor
Hollister tröja (inte på bilden som ni ser... ;))
En ganska kort dag lider mot sitt slut. Men innan den är slut ska jag hinna med att gå på promenad och softa lite ;D

Engelska, check!

Klar med engelskan nu! Nu är det bara slappt hela resten av veckan vilket är 2 dagar eftersom att vi är lediga på fredag! Och i morgon ska jag, Nadja och Linn hem till Bex och kolla på nån bra film och ha det kul :)
Men sorry att jag typ aldrig lägger upp dagens outfit men det är för att när jag kommer hem sätter jag typ direkt på mig myskläder ;) hehe.
Och på torsdag eller fredag ska vi kolla eller vi, några typ kolla på alla Paranormal Activity filmerna 1-3 ska bli så HIMLA kul!!!
Men jag kommer blogga ikväll också hoppas jag! Kom ihåg att det är Top Model Sverige ikväll. Vet inte om det är final eller inte för en tjej i min klass sa att det skulle vara nästa vecka men vi får vel se :)
Guud vad jag längtar tillbaka!!!!
Me <3<3<3
Ses nästa år finaste fjällen!

Chill

Värsta chilliga veckan vi har asså! Den här dagen har varit helt ok, faktiskt ganska bra ;) På onsdag ska jag, Linn, Bex och Nadja förmodligen hem till Bex och kolla på film och ha det kul :D
Kanske ska sluta på min fysboxning och börja på någon annan som ligger lite närmare mig en den som jag går på nu gör... Men aaa jag kommer nog hitta nåt som passar mig prefa ;) hehe
Men i alla fall har gjort alla läxor utom engelskan eller okej det är bara 2 läxor den här veckan så att jag har gjort en utav dem i alla fall. Men den är till i morgon så det är inte så konstigt men den andra är tills på onsdag så den tror jag att jag gör i morgon :)
Sen är vi lediga på fredag!!! Och sen är det PÅSKLOV!!!
Trysil, Norge
Jag i snön :) Längtar tills nästa år när vi åker tillbaka till underbara fjällen!
Nu ska jag softa och lyssna på Kent på Spotify :)

Nya saker

En t shirt från Lindex nya märke Holly & White
Framsida
Baksida :) En långärmad lite tjockare tröja från Lindex nya märke den också :)
Ett snyggt armband från Lindex nya märke den med ;)
Mörka byxor från Kappahl
Springskor från Adidas
En jätte rolig vattenflaska som inte tar nån plats alls ;)
Och så det jag fick igår
Jätte fin och vårig tröja från H&M
Kofta/tröja från Zara
(inte världens snyggaste bilder, jag vet) Typ en nyckel knippa från Marc o Polo
Det var det :) Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag :)

Lite nytt

Somsagt var jag o mamma i Nacka Forum igår och jag fick lite nya sakefrån Zara, H&M och en liten grej från Marc o Polo :) Men jag kommer lägga upp bilder på det sen :) Jag tror inte jag har lagt upp det jag fick för typ 1 vecka sedan heller men jag ska hem till Ale snart så kan lägga upp det när jag kommer hem  :)

ps. Det är första Aprill idag så kom ihår att idag är det den luriga dagen ;) hehe '

Lindvallen där vi var en dag i fjällen :)

TRYSIL <3<3<3<3

RSS 2.0