Bytt blogg

 
 
Har bytt blogg till en på Devote.se.

Ni kan gärna börja följa mig där --> emmaberggrens.devote.se <--
 
Tack för den här tiden på denna blogg!
 

Konfirmationsläger

Nu, kanske lite sent eller ej, har jag anmält mig till 2 konfirmationsläger. Vi får se om jag kommer in på båda eller ett.
Ser verkligen fram emot att gå på konfaläger i sommar. Superkul. Har hört många säga, och har läst att det varit det bästa de gjort på länge. Så vi får väl hoppas att min konfaupplevelse blir ungefär den samma.
 
Det som känns bra med denna terminen som kommer är att det är många lov, jag ska upp till fjällen en vecka, prao-veckorna har vi framför oss mm. Så det kommer troligtvis gå snabbt.
AJg fyller 15 vilket också betyder att jag får ta moppekörkort, vilket jag absolut kommer göra. Skaffa moppe ska jag också troligtvis göra i sommar! Gud, ett sådant år jag har framför mig.
 
 
 
Man börjar ju faktiskt länta efter sommaren nu när det är ett sånt dåligt väder!
 
 
 
 

Söndag

Sönda utan söndagsångest.
Slö dag idag.
Jag och mamma och pappa har varit och kollat på bilar. Altid lika kul tycker jag.
Nu sitter man här hemma som man altid gör på kvällskvisten och har ljus tända och lyssnar på mysig musik. Men det är skönt. Man får ta vara på de sista dagara på lovet!
 
 

Outfit and details





Sugar nails




 Fick ett väldigt snyggt nagellack i julstrumpan på julafton. Isadoras sugar nails. Mitt är i 116 Gold Crush. 
Målade på det för första gången idag. Supersnyggt! 
Det ska vara som en liten sandig yta på naglarna när man målat på det, och det blev det verkligen. Super! 
Älskar naggellack som är i den här guldsilvriga färgen.

<3

 
 
 
 
 
 
Saknar <3
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Idag är det fredag. Jag sitter i ett rum fyllt utav ljus och nybäddad säng. Hehe. Har inget planerat idag. Vi får se om jag gör något sedan när pappa kommer hem.
Jullovet är snart över. Om 5 dagar. Ändå ganska långt kvar... Men jag behöver inte ha skolångest, för vi går 3 dagar i skolan och sedan åker jag och Linn upp till Lofsdalen för en prao-vecka. Sedan när man kommer hem väntar en till prao-vecka på Kafé Voltaire i Farsta Centrum. Ser verkligen fram emot det.
 
Men jaja, jag hoppas ni kommer ha en mysig dag! Inte så jättefint väder ute direkt. Skulle nog bara vilja sitta och kolla på film i sängen idag faktiskt :)
Bid från förra nyår-2013.  Det var lite galet när vi skulle sjkuta alla raketer. De bara flög hit och dit.
 

Gott nytt år, 2014

Gott nytt år alla fina bloggläsare! Nu har en dag gått på 2014, 364 dagar kvar till 2015 :O men det ska vi inte tänka på! Vi ska leva i nuet och njuta av detta år.

GOTT NYTT ÅR! <3





RSS 2.0