Torsdag

JAAA, äntligen torsdag! Helgen kommer förhoppningsvis bli rolig! Jag ska vara ensam hemma eller följa med mamma och pappa upp till landet imorgon, vi får se hur det blir.
Har varit ute på en joggingtur på ca. 3,5 km eller mer. Känner mig genomtränad, haha!
Har alldeles nyss pluggat klart med matten, skönt. Det var inte en sådan stor läxa men kände ändå för att plugga lite eftersom matte inte är mitt starkaste ämne. Men nu förstår jag det vi skulle förstå till imorgon.
 
Har gjort värsta mysiga listan på spotify som jag sitter och lyssnar på!
Ska kolla på Svenska Hollywood Fruar på datorn snart, sedan blir det nog bara att slappa i sängen, kanske läsa en bok eller nåt. Vill inte somna vid elva eller tolv i natt igen...
 
Hoppas ni har haft en bra vecka i alla fall!
Åh, det här var sista veckan på jullovet då jag var i Romme och Kungsberget med mamma och pappa, minnen. tiden har gått så snabbt!
 Guud, tänk att det var så här mörkt på mornarna på vintern...!
 
 
 
 

tisdag

Jag och mamma var somsagt på en liten shoppingrunda idag. Hittade lite, men köpte inget. Så jag ska iväg till FarstaC imorgon med pappa efter skolan och kolla om jag hittar andra eller samma saker där!
 
Jag är så jäkla trött just nu så jag tror faktiskt att jag ska sova snart... Läxor dödar verkligen mig såhär sent på kvällarna. Ska bara be mamma att förhöra mig på glosorna sedan säger vi godnatt!
Kan verkligen inte gömma att jag sakna fjällen och skidåkningen!
 
 
 

imorgon

Här kommer ett litet snabbinlägg om mina planer för imorgon.

Jag kommer vara i skolan till kl 13.00 eller 10.15. Det beror på om vi får ledigt från musiken eller ej. Men vi hopps på det bästa!
När jag kommer hem äter jag en snabb minilunch/mellis och sedan drar ut på en joggingtur, väl hemma från den pluggar jag lite eng och vilar lite. Sedan när mamma kommer hem från jobbet drar vi iväg på en liten shoppingtur! Ska bli jättekul. Hoppas jag hittar något.

Sedan när jag kommer hem ska jag försöka gå och lägga mig relativt tidig eftersom jag inte varit så bra på den punkten denna vecka, vilket jag verkligen märkt eftersom jag varit så otroligt trött dessa två dagar! Det kan nog också bero på att jag inte fick sova ut i söndags, och det blev en ganska stressig dag.
 
Nu har jag så sjukt ont i huvudet så funderar på att ta en alvedon och sedan lägga mig i sängen och läsa eller kolla på film...
 
Jag längtar faktiskt tillbaks! v.11 nästa år kör vi igen ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

nu, 21.37

Matchen var sjukt dålig! Vi gick hem efter 2-0 och sedan när vi stod i korridorerma blev det 3-0 så nej, ingen bra match...
Just nu sitter jag i mitt rum och pluggar lite glosor. Är så sjukt trött. Tänkte fixa lite mys i rummet för att få en lite mer trevlig pluggmiljö, så jag tände ljus och satte på lugn musik. Jättemysigt och lugnt!
Så ett tips till er som inte känner er taggade till att plugga: Gör det mysigt i ert rum, t.ex. tänd lite ljus och sätt på lite tyst mysig musik i bakrunden och sedan sätt er på ett skönt ställe i rummet och börja plugga lite lätt. Ta några pauser lite då och då ifall det är en stor läxa. Och börja plugga i tid!

Tycker verkligen det hjälper! Nu har jag i och för sig en ganska liten läxa att göra, men det är jätteskönt!
 
Perfa! En ganska mörk bild, haha. Har ganska många ljus där jag sitter också, de luktar sååå gött! <3
 

tagga match

Har haft utväcklingssamtal idag, för typ en timme sedan. Det gick jättebra och jag är jättenöjd! Så nu ska vi "fira" med att äta ute och sedan gå på match på Nya Söderstadion (Tele2 Arena). Hammarby-Falkenberg. FORZA! <3
Sitter och lyssnar på musik nu i mitt rum som drar mig tillbaka till Roger Waters konserten så sjukt mycket, ahhh. Det var sååå coolt. Ni ska få bilder från det när jag känner att jag vill lägga upp dem!
 
Men nu ska jag tagga inför matchen och ta ner halsduken från väggen mm!
Ha det gött :*
Älskade Söderstadion! :.(
Hoppas på en toppenmatch idag!
 
 
 

trött

Har haft en gospelkonsert idag med klassen och massa andra klasser i skolan + andra musikklasser mf.
Vi hade rep kl 14.00 och jag var på landet innan så vi fick sätta klockan på 09.30, äte frukost, packa och åka kl 11.00. Var så stressad för jag kom hem kvart i ett och skulle åka halv två, men hann ändå (rimmade haha). Är supertrött nu, kan inte beskriva kännslan efter konserten idag... Gud, var trött i hela kroppen.
Men ska inte klaga nu!
Imorgon slutar vi typ kvart i 11 eller kvart över, kommer inte ihåg. Kommer bara ha en lektion som är hemkunskap, och sedan lunch och den åker man hem innan så att man får äta lunch i lugn och ro hemma hos sig. Sedan blir det utväcklingssamtal kl 14.45 så aa. Sedan på tis kommer vi också sluta tidigt vilket också ska bli otroligt skönt! Vi har ett hopp om att vi ska sluta ännu tidigare, men det får vi se!
 
Nu ska jag ta det lugnt och sedan gå till sängs, vet inte när men det blir nog ganska sent idag. Vi får la se ;)
 

gud vilken dag

Ja, nu har jag redan gått två dagar i den "riktiga" skolvärlden, med riktiga schemat och riktiga lektioner. Vi har redan fått en ganska stor eng-läxa till onsdag och så har jag utväcklingssamtal på mån så jag har lite att jobba med eller j inte jättemycket men ändå en del. JAg har suttit och verkligen arbetat igenom eng-läxan idag och igår men är ändå inte klar. Men jag vet inte. Kanske jobbar lite väl mycket, men ska försöka att vara riktigt noggrann på läxor nu för tiden.
Men när mamma kommer hem drar vi och tränar. Imorgon blir det mäntorsdag vid Zinkensdamn med klassen, vilket ska bli skönt! Vi har ju sååå länga dagar nu, men imorgon slutar vi klockan 13.30 typ! Så det ska bli jäkligt skönt! Kommer sätta på mig nogåt slappt eftersom vi typ ska "leka lekar" mm.
detalj från landet
 
 
 

Första skoldagen

Japp, då var den första skoldagen avklarad! Allt kändes som vanligt, förutom att vi hade två nya i klassen som verkade jätte trevliga!
Vårat schema var skit! Vi kommer sluta 15.45 nästan varje dag! Jättejobbigt. förstår inte hur de tänker, när ska vi hinna plugga. Och jag som ska börja på Friidrott, kommer jag hinna med pluggandet också ???
Men det tror jag nog, kommer kanske bli lite ovant i början, men man vänjer väl sig.
 
Idag har vi bara haft mentorsdag. Börjde 09.00 och slutade 13.40, imorgon blir det enligt schemat så då börjar vi 08.15 och slutar 15.45. Yey...
Men jag orkar faktiskt inte skriva mer om skolan.
 
När mamma kommer hem drar vi och tränar, vilket ska bli sjukt skönt efter en varm dag på skolan!
Sommarlov det var mycket trevligt att råkas! Även fast det kom att bli en väldigt kort stund... :.( kändes det som
 

nytt från Göteborg mm


En väldigt oversized kofta, men väldigt skön! Köpte den utanför Ullevi, innan Roger Waters konserten <3
Love It
En sådan fast vit från Veromoda (min bild var inte så fin eftersom tröjan inte var struken)
Fin och jätteskön klänning från H&M (hade på mig den idag, på skolstartsdagen)
Den har ett mönster som liksom sticker ut... vet inte hur jag ska förklara det men det liksom är lite 3D effekt... haha
Jättefin, skön och användbar kofta från H&M (sorry för dålig bild på den...)
 
Supersöt tröja från Made in Italy. den har som ett litet genomskinligt tyg på ryggen som hänger ner så att den är längre bak än fram. Den är i alla fall superfin!
Från Chelsea i Göteborg.

Cool neongrön tröja från Selected Femme. Köptes på en affär i Göteborg.
Den är mycket mer gul/grön än vad ni ser på bilden, alltså mer lysande eller vad man ska säga.
Ett smart Iphone skal som jag köpte idag för ynka 49:- !
Kommer från en affär vid Skanstull som jag glömt bort namnet på...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

skolan

Imorgon börjar skolan igen... Vet inte hur jag känner inför det. Men aja, orkar inte skriva om det nu!
 
Göteborg var helt galet kul och coolt, allt som vi gjorde och ja allt! Ni får se bilder från det senare istället!
Nu ska jag äta. Har precis varit ute på en liten joggingrunda sedan ska jag nog kolla på lite teve, sen kan jag inte sitta uppe mycket längre eftersom skolan börjar 09.00 imorgon :/
Adios!
Oj, länge sedan :*
 
 

skoln

 

lördag

Göteborg levererar soligt och fint väder och härliga människor! Här sitter vi och har det mys i solens sken. Ikväll blir det mat på restaurang och konsert på Nya Ullevi! Har höga förväntningar.
Mer bloggning om idag kommer när jag kommit hem.









Adios

 
 
 

<3

Har absolut fått en ny älsklingslåt!
 
Om ni tyckte denna var bra kan jag tipsa er om "Alla mina vänners ex" som också är sjukt bra!

riktigt bra dag

Dagen idag har varit riktigt bra!
 
Imorgon drar vi till Göteborg! Ska bli jättekul nu såhär innan skolan börjar. Som en sista avsmak på sommarlovet.
Jag och pappa åker upp på morgonen och sedan går vi på Liseberg på dagen, och sedan kommer mamma upp på kvällen och då blir det väl bara en slapp-kväll på hotellrummet! Vi ska bo på Gothia Towers vilket verkar vara ett skitcoolt hotell. Man har världens bästa utsikt över Liseberg, Göteborg City och den ultracoola arenan där Gothia Cup hålls, Nya Ullevi!
Ska bli sjukt nice!
 
Bilder kommer förhoppningsvis på Söndag, senast tis.
Hoppas ni får ett bra avslut på sommarlovet!
 
 
 

15.24

Oj, är klockan redan så mycket. Jag har bara suttit och kollat på film från 10.00 till nu typ. Det var min dag...
Ska dra iväg och träna senare när mamma kommer hem! Så att jag inte sitter såhär hela dagen.
 
Känns så jäkla tråkigt att skolan snart börjar. Detta lov har gått så sjukt snabbt! För snabbt! Men det ska ändå bli kul att träffa alla igen, som nog de flesta tycker om den första dagen i skolan.
Det känns som om det kommer bli svårt att komma in i alla rutiner igen, men efter en vecka eller mindre brukar i alla fall jag komma in i det.
 
Gammal bild från Nadjas födelsedag i April
 
 

dagens vill ha

Till mitt rum:
 

Möblerat om

Jag får sådana här ryck lite då och då! Har storstädat rummet och möblerat om. Tycker det är så himla kul att se förändringar i rummet! Det är verkligen kul att tänka på små saker man kan förändra, och det kan ändå bli en jättestor skillnad!
Jättekul!!!
Haha, känner mig lite hyper men det är verkligen jättekul att se att det blev mycket snyggare än förrut!
 
Nu känner jag mig peppad till att typ åka till Ikea eller in till någon inredningsbutik och köpa massor med ljus, kuddar, överkast, mattor eller vad som helst som man kan placera i rummet. Men mest av allt skulle jag i alla fall vilja ha ett överkast och prydnadskuddar till sängen.
 
 
 
Majsigt! Förstår inte människor som kan ha sånna här mysiga sängar! Man vill bara lägga sig i den och lyssna på lugn musik med tända ljus omkring sig och bara slappa.
 
 

nytt

Långärmad tröja från Repeat, köpt på Öland
(lite skrynklig hehe)
Lite större väska, som jag tänkte använda som gympaväska, från Puma.
Köpt på Öland
Havianas , köpta på Öland
Coolt armband från Baglady, köpt på Öland
Fint armband (köpt på en butik vid namn Mijas), köpt på Öland
Två st Hope armband, även dessa är köpta på Öland
Ett tublinne från H&M (Gotland)
Massa ringar som jag köpte i ett sätt, kitt eller något. Från H&M (Gotland)
Ska nog köpa ett sätt med andra sortsers ringar idag. Har blivit lite galen i ringar ;)
Ring i Silver med bärnstensstenar från medeltidsmarknaden på Gotland
Och så dessa fruktansvärt sköna och coola byxorna från Gotland också.
Har alltid viljat ha ett par så jag och Josephine köpte oss ett par var!
 
Det var allt jag har köpt på Gotland och Öland.
Senare idag kommer det jag köpt idag!
 
(bytte header och färger på bloggen, vad tycks? Vet inte vad jag tycker, tyckte ändå det blev helt ok. Den får sitta där tills jag hittar någon annan bild som jag vill göra som header.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens planer

Sitta här hemma och fixa med lita saker tills mamma kommer hem. Då åker vi till FarstaC och shoppar lite till den första skoldagen (kläder).
Sedan kommer jag hem och lägger upp bilder på allt ;)
Gotland
(tagen av Josephine)
 
 
 
 

betydligt bättre

Ja, rubriken säger en del. Jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår, så förhoppningsvis kan jag och mamma dra till gymmet och träna i 1 h när hon kommer hem. Kommer nog kännas ganska tungt nu efter febern och att man inte tränat på typ hela sommaren.
Efter sommarlovet ska jag börja på Friidrott så jag vill ändå komma lite i form tills dess. Men det är inte säkert att jag börjar första dagen, vi får se. För man kunde komma in när som helst! Så vi får se.
 
Hoppas ni har haft en bra dag, jag har bara suttit inne och slöat... Kanske inte det roligaste. Men,men.
 
Har gjort en liten Hammarbyvägg här hemma i rummet --->
Jag vet att min kudde sitter i fönstret, men det är bara för att jag blir galen när det blir korsdrag och fönstret bankar!
 

hemma

Nu är jag hemma efter allar (Öland och Gotland). Har haft det jätteskönt på Gotland, trots allt regn... Vi har gått runt på medeltidsmarknaden och bara softat, träffat lite människor mm. Orkar inte skriva så mycket idag men kommer mer om allt senare.
Har nämligen haft feber och nu är jag jätteförkyld så känner mig inte på topp för att sitta och blogga just nu. Men mer kommer sen! <3
:D
 

dagens outfit

Idag ska jag och Josephine dra in till stan och gå på Grönan!
Sedan ikväll ska hon sova här och imorgon ska vi åka iväg någonstans, det får ni veta ikväll ;)
Här kommer Dagens Outfit:

  • Kofta - Veromoda
  • Linne - Åhléns
  • Shorts - Levis
  • Armband - Affär på Öland (namn?)
Sorry för att det ser jäkligt stökigt ut i bakrunden, men håller på att packa upp och packa om osv.
 
 
 
hehe, lite egopics sådär :D
Men det var jag idag i alla fall !
Ha en bra dag!
 
 
 
 
 

Hemma!

Gud, det är väldigt mycket blandade kännslor som snurrar runt i mitt huvud nu... det är väldigt tråkigt att komma hem efter denna underbara vecka på Öland, men ändå så väntatr det många roliga saker nu i veckan som ni kommer få reda på imorgon, när Josephine är här!
Tänkte packa upp nu och sedan duscha eller något, bara ta det lugnt.
Ja snart kommer man ju tillbaka till klassen, hoppas det blir någon klassresa iår igen! <3

På väg hem

Sitter i bilen på väg hem från Öland! Har haft en helt obeskrivligt bra vecka här! Lite regn i början i Borgholm, men sedan när vi kom till Löttorp blev det kanon! Så nu har vi haft 3 dagar i soligt väder och temperatur på runt 25-30 grader!

Men när jag kommer hem ska ni få lite bilder och uppdatering!
( blev ungefär samma inlägg här som på min och Josephines blogg, för orkar inte skriva olika nu...)


RSS 2.0